Тя е една от най-известните жени в света, благодарение на добре поддържаната си визия и най-вече пищните си задни части, за които вчера писахме.

Четете още: Сочното дупе на Ким

Ким Кардашиян обаче има красиво лице, дори и с леки корекции по него според нас, не е нужно да се замаскира до неузнаваемост.

Сигурно сте обърнали внимание, че повечето ни статии са посветени на грижата за естествената красота, грим, подчертаващ очите или устните или видео уроци как да се гримираме по-естествено. Привърженички сме на истинската натурална женска красота, „доукрасена“ с малко хитри трикчета или аксесоари.

Снимките, на които попаднахме днес, показват за съжаление една доста нагримирана г-ца Кардашиян, която бе прекалила с макияжа и фон дьо тена само, за да посети сестра си Клои.

Дълго време запазена марка й бе силният опушен грим с изкуствени мигли и много спирала, от няколко месеца насам обаче тя залага на по-лек грим в светли нюанси. Изборът й пада върху естествените тонове - светло кафяво, нюд, шоколадово, бронзово, нюанси с перлен блясък. На устните си тя винаги слага телесен нюанс със секси огледален блясък - това подчертава обема им.

"Силно вярвам в простичките продукти и абсюлютно никога не пропускам да почистя и хидратирам кожата си" - казва Кардашиян.

Ким изглежда винаги безупречно, но нужен ли е толкова грим за среща с близък човек?

Четете още: Как се поставят изкуствени мигли (видео)