През годините Тита претърпя голяма трансформация както със стила, в който се изявява, така и с визията си. В началото тя бе просто красива тийнейджърка с голям глас, което изпълнява попхитове, но днес вече е зряла сексапилна дама, напът да се превърне в попфолкдива. А драстичните промени във външния ѝ вид настъпват буквално през няколко месеца.

Този път Тита очарова феновете с нова прическа, като дължината е скъсена до малко над раменете и е заложила на така модерния напоследък бретон. Цветът отново е рус, но формата на прическата определено променя изцяло излъчването на певицата.

View post on Instagram
 

Със секси кадрите, които публикува в мрежата, тя предизвика истински хурор, като снимките натрупаха хиляди харесвания за отрицателно време. Но тъй като вече знаем, че Тита е привърженик на временните промени, предполагаме че и този път за новата си визия е използвала перука и не е отрязала дългата си коса.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че преди няколко месеца Тита отново привлече вниманието с шокираща промяна, когато се появи цялата в татуси, но малко след това се оказа, че те не са истински.

Четете още: Ни Ло показа новото си дупе и подпали мрежата (снимка)