Автор
Woman.bg

ТОП 5 модерни цвята за маникюр през есен-зима 2018/19

Тенденциите в цветовете при маникюра се променят с огромна скорост. За есенния сезон, който вече настъпи, има нова мода при ноктите. Изберете най-модерните цветове за маникюр и педикюр за следващите месеци:

Матово мляко. Топъл и женствен нюанс. Страхотна възможност за маникюр, който е подходящ за всеки ден, особено ако работите в офис, а и не само. Тези нюанси са подходящи и за по-къси нокти. Цветoвeтe тип слонова кост и матово мляко са добър вариант за всяка дама. Освен това може да обличате всякакъв цвят дрехи, когато сте с неотрален нюанс цвят на ноктите си.

Марсала. Този цвят беше особено актуален през 2015-а. Тогава много дрехи и аксесоари бяха в този интересен червен нюанс. Сега марсала ще властва и при цвета на ноктите. Цветът е интересен, тъй като е комбинация между бордо и сиво-червено. Специалистите казват, че този цвят може да се комбинира много добре с флорални мотиви.

Ярък маникюр. Наситеният цвят също ще е хит при ноктите през есенно-зимния сезон. Ще подчертае романтиката, екстравагантността и настроението. Ноктите определено се открояват. Яркият маникюр може да седи добре и на по-къс маникюр, но по правило се приема, че е подходящ за дамите с по-дълъг и оформен маникюр.

Черно. Тук няма изненада. Този цвят определено не е подходящ през летните дни, но през есента и зимата е един от предпочитаните от много дами. Черният цвят визуално удължава пръстите и ги прави по-елегантни. Ако искате ноктите ви в този цвят да изглеждат по-интересно може маникюрът да бъде направен в комбинация с други нюанси, например черно и червено или черно и бяло. Маникюристките може да ви предложат и още ефекти, ако се спрете на черния цвят.

Метални отблясъци. Този сезон ще са особено актуални сребърните и златните отблясъци. Те могат да се комбинират добре и с други цветове като бяло, черно, червено.