Случвало ли ви се е да прекарате часове в интернет, разучавайки разни техники за гримиране или просто да четете всякаква информация, свързана с красотата? Много е възможно това да звучи познато на повечето от вас. А още по-възможно е всички ние да сме търсили информация за един конкретен въпрос, дори без да знаем, че и другите се вълнуват от него. Днес чичо Гугъл беше така добър да ни издаде кой е най-задаваният въпрос за красотата през 2018-а и съответно да ни каже кой е трендът на годината.

„Какъв коректор да използвам?“, „Как да нанасям правилно фон дьо тен?“ и „Как да си направя котешки очи?“ са сред проблемите, които най-много са вълнували дамите според Гугъл, но на първо място стоят така популярните напоследък изкуствени мигли. „Как се слагат изкуствените мигли?“ е най-задаваният въпрос в търсачката за 2018-а.

View post on Instagram
 


Може би тази новина не е съвсем учудваща, тъй като все повече дами започнаха да посягат към тренда напоследък. И въпреки че изкуствените мигли съвсем не са иновация сред разкрасителните продукти, те набраха изключително широка популярност през последните 12 месеца. Много дами разчитат на професионалист, който да им ги постави, но очевидно и тези, които правят опити сами в домашни условия, също не са малко.

А вие какво мислите за тази тенденция?

Четете още: 10 блестящи идеи за новогодишен грим