Стареенето, което отразява естествения ход на времето върху тялото и лицето ни, е една от най-интригуващите теми за всички дами. С годините ни е все по-трудно да приемем, че ще отслабваме много по-бавно, а бръчките ще се навъртат все по-често по лицето ни. Козметичният бизнес работи изключително усилено по въпроса и по магазините и аптеките може да намерите какви ли не кремове и мазила с обещаващо описание, но истината не е в козметиката.

За да бъдем младолики и свежи, трябва да живеем добре. Само ако се грижим съвестно за тялото си, то ще ни се отблагодари и ще бъдем красиви още по-дълго време. Нека обаче бъдем конкретни и ви споделим за една тайна, която научихме от 52-годишната фитнес инструкторка Ники Уиброу.

View post on Instagram
 

Въпреки че вече е прехвърлила половин век, тя изглежда чудесно и определено външният ѝ вид не отговаря на годините ѝ. Ето защо сме повече от любопитни да разберем какъв трик използва тя, за да надвие хода на времето.

Както всеки спортист, така и Ники се кълне в силата на физическата активност. Тя е категорична, че една жена трябва да се движи, за да изглежда добре. За нея тренировките и стриктният хранителен режим са предпоставка за младежки вид. Има обаче една съставка, която върши чудеса с кожата и организма ни.

View post on Instagram
 

Ники Уиброу споделя, че всеки ден пие 8 чаши зелен или бял чай, тъй като те са богати на антиоксиданти и пречистват тялото. В комбинация с щедро количество вода, тя успява да постигне тази невероятна визия.

Четете още: Размерът е без значение - 11 звезди с гърди, които не са за показване