Тя разкри ужасяващата истина за силиконовите импланти

15 август 2016 | 12:02
54715
18
18

За съжаление, съвременният шоубизнес налага доста изкривени критерии за красота, влияещи пагубно върху младите жени, които в желанието си да се впишат в тях и да бъдат харесвани от срещуположния пол често прибягват до услугите на пластичната хирургия.

Операцията, на която в повечето случаи се спират и която е най-извършваната разкрасителна хирургическа интервенция в световен мащаб, е уголемяване на бюста. Като няма как да не подчертаем, че макар и да е най-предпочитаната, тя е и една от най-опасните, носеща със себе си редица усложнения, за които дамите, лягащи на операционната маса, не подозират.

Именно за това наскоро проговори Кристъл Хефнър – съпругата на Хю Хефнър, която призна, че тази година е решила да махне силиконовите си импланти, защото както разкрива самата тя са я тровели.

"Страдах от непоносимост към храни и напитки, необяснима болка в гърба, непрекъснати болки в раменете и врата, когнитивна дисфункция (загуба на памет и замайване), безсъние, тревожност, бавен растеж на косата, понижен имунитет, смазваща умора и проблеми с щитовидната жлеза.

Някои от проблемите като болките във врата и раменете, белите петна в паметта и умората започнаха още преди години, но ги игнорирах и си казвах, че съм просто хипохондричка, защото ме беше страх да призная, че имам някакъв здравословен проблем. Шегувах се, че от възрастта не помня и съм станала мързелива.
Постепенно обаче започнах да отменям работни ангажименти, защото бях прекалено изтощена. А преди всичко да се влоши тренирах пет пъти в седмицата и постоянно снимах и работех. През 2016-а обаче съм имала дни, когато не можех да стана от леглото. Чувствах се толкова отчаяна да знам, че животът си тече покрай мен и нещата се случват, но аз не мога да участвам в него", споделя Кристъл.

Оказва се, че всички здравословни проблеми на русокосата красавица са причинени от силиконовите ѝ импланти и тя решава да ги премахне, като веднага след отстраняването им здравословното ѝ състояние се подобрява.

Пластична операция превърнала се в истински кошмар (видео)(18+)

Няма как да не отбележим, че Кристъл далеч не е единствената, решила се на подобна крачка. През последните години хиляди жени премахнаха имплантите от гърдите си, заради причинени от тях здравословни проблеми и операцията по отстраняването им всъщност е една от десетте най-разпространени интервенции в САЩ в момента.

Сред дамите, подложили се на въпросната операция, е и бившият супер модел Йоланда Хадид, която отстрани изкуствените си гърди, защото се оказа, че имплантите са се скъсали и силиконът от тях е изтекъл.

Йоланда Хадид

Покрай срещите си с различни медицински лица в периода, докато е търсила отговор на какво се дължат здравословните ѝ проблеми, Кристъл научава шокиращи данни. Оказва се, че в обвивката на силиконовия имплант се съдържат над 40 токсични химикали: калай, цинк, кадмий, живак, арсен и формалдехид са само част от тях. Освен това силиконът в гърдите е причина за развитието на рак и по-конкретно на анапластичен едроклетъчен лимфон. Още по-обезпокоително е, че в много случаи, като този на Кристъл например, пациентката, решена да уголеми гърдите си, не е предупредена от хирурга си за последиците, които интервенцията може да има върху здравето ѝ.

Прекрасно е, че днес Кристъл е преодоляла здравословните си проблеми и се радва на естествена визия без огромни изкуствени гърди, защото тя е следвана в социалните мрежи от хиляди млади момичета и несъмнено е модел за подражание на мнозина от тях. Факт е и, че през последната година тенденциите за привлекателност, налагани от Playboy, рязко се промениха. По-естествени момичета и не до там разголени корици са новото определение за секси, към което изданието се обърна.

Коментари

18 Ива
  11 април 2022 | 22:50 отговор
 

Мили дами, обичайте се такива каквито сте ,създадени сте прекрасни с малки или големи гърди! Сигурно имате прекрасни очи, усмивка, смях, добро сърце- все неща които впечатляват мъжката аудитория! Ето ви пример,моята светла персона :) Преди няколко години бях отписана от този свят ( няма да навлизам в трагични подробности, имах рак) и се оказах без гърди! Лекарите до един се мъчиха да ме навият да ми сложат импланти (бях много млада) и искрено се чудиха как така не искам...Но аз си държах на моето, че няма как да стане да ми причинят още болка и да нося и силикона и да се треса кога видиж ли ще дойдат проблемите от него!?! Не съжалявам нито за миг за решението си! Аз съм човек който с пълно право , според лекарите,се нуждаеше от тези импланти а аз не ги исках. Оправих се,с Божията помощ, изглеждам прекрасно, чувствам се така, и ме заглеждат ( не заради гърдите ;) Човек за да е красив ,трябва да има красиво сърце и весел нрав, никой свестен мъж няма да си падне по жена заради кухата и външност и никаква същност!

 
17 Пострадала
  13 ноември 2020 | 23:32 отговор
 

Имплантите са бомба със закъснител. Мили дами,не си причинявайте излишни страдания и здравословни проблеми.

 
16 Мими
  28 април 2020 | 13:00 отговор
 

Слагане на силикон в гърдите е най голямата глупост която една жена може да направи.Не го правете мили дами,защото един ден ще съжалявате.

 
15
  28 април 2020 | 12:58 отговор
 

 
14 Марта
  03 ноември 2018 | 21:21 отговор
 

Скоро премахнах имплантите и гърдите ми приеха предишната си визия напълно след три месеца. Доволна съм много, само където се притеснявах от увисване на бюста и излишни кожи. С времето кожата се адаптира и се свива. Край на всички реоперации и упойки заради по големи гърди.

 
13 Валентина
  20 юли 2018 | 23:56 отговор
 

Бях с анатомични импланти в продължение на 7 години. През всичкото това време силикона се оказа бреме,с което трябваше да свикна и нося. След поставянето им, имах ужасни болки в продължение на дълго време. Съжалих за постъпката си още повече, защото така и не можах да възприема новата си визия. Не се почувствах нито по красива,нито по привлекателна.Винаги имах и едно наум за възможните усложнения. Беше ми невъзможно да спя по корем, усещах винаги дискомфорта на чуждото тяло в себе си. Често усещах дърпане или парене. И така годините си минаваха, докато един ден получих завъртане на единия имплант и се наложи да взема решение. Имах избор между отстраняване или замяна на имплантите. За мен това беше повече от ясно. Отстраних едно тежко бреме, един кошмар. След операцията бях щастлива, лека и само след няколко дни спах по корем, след 7 годишна пауза. Сега съм си аз, такава каквато съм. И се харесвам много повече от преди.

 
12
  15 февруари 2018 | 13:38 отговор
 

 
11 а-я
  09 февруари 2017 | 11:33 отговор
 

Аз съм с много малки гърди, ама много. С първите ми една две връзки само за това мислех, как ще ме приемат. Беше подтискащо. После, обаче, осъзнах, че имам "много красиви очи", "много хубави крака" дупе и така. И с малки гърди, като сложех малко грим, токчета и една къса рокля и мъжете си изкривяваха вратовете. С течение на времето и опита комплексът изчезна. И сега като родих, понапълнях, сега пък имам други качества. Мъжът ми ме харесва, и ако реша да флиртувам (ей-така за спорта) пак не бих имала проблеми да си хвана нов мъж. Изобщо не се комплексирам от жени със силикон, да не говоря за онези с джуките. На жената и трябва хубава усмивка, хубава коса и блясък в очите. И 100 килограма да е, пак ще има мъж.

 
10 Нанита
  03 февруари 2017 | 00:56 отговор
 

Аз лично съм "за" имплантантите!Когато имаш физически "недостатък,който се е затвърдил като комплекс- било то малки гърди, клепнали уши, и т.н.и това Ти пречи да живееш пълноценно и да бъдеш щастлива ..... Съвременната пластична хирургия отдавна не залага само на силикона,като имплантант. Да ,да ценим здравето е важно, но за за да бъдем и с ""добро"" лично самочувствие ,не винаги е свързано за сметка на здравето. Моето житейско Мото е ""Красива в здраво тяло""!!!

 
9
  03 февруари 2017 | 00:42 отговор
 

Аз лично съм "за" имплантантите!Когато имаш физически "недостатък,който се е затвърдил като комплекс- било то малки гърди, клепнали уши, и т.н.и това Ти пречи да живееш пълноценно и да бъдеш щастлива .....,е дей

 

Добави Коментар

Най-четени