Тя разкри ужасяващата истина за силиконовите импланти

15 август 2016 | 12:02
55419
18
18

За съжаление, съвременният шоубизнес налага доста изкривени критерии за красота, влияещи пагубно върху младите жени, които в желанието си да се впишат в тях и да бъдат харесвани от срещуположния пол често прибягват до услугите на пластичната хирургия.

Операцията, на която в повечето случаи се спират и която е най-извършваната разкрасителна хирургическа интервенция в световен мащаб, е уголемяване на бюста. Като няма как да не подчертаем, че макар и да е най-предпочитаната, тя е и една от най-опасните, носеща със себе си редица усложнения, за които дамите, лягащи на операционната маса, не подозират.

Именно за това наскоро проговори Кристъл Хефнър – съпругата на Хю Хефнър, която призна, че тази година е решила да махне силиконовите си импланти, защото както разкрива самата тя са я тровели.

"Страдах от непоносимост към храни и напитки, необяснима болка в гърба, непрекъснати болки в раменете и врата, когнитивна дисфункция (загуба на памет и замайване), безсъние, тревожност, бавен растеж на косата, понижен имунитет, смазваща умора и проблеми с щитовидната жлеза.

Някои от проблемите като болките във врата и раменете, белите петна в паметта и умората започнаха още преди години, но ги игнорирах и си казвах, че съм просто хипохондричка, защото ме беше страх да призная, че имам някакъв здравословен проблем. Шегувах се, че от възрастта не помня и съм станала мързелива.
Постепенно обаче започнах да отменям работни ангажименти, защото бях прекалено изтощена. А преди всичко да се влоши тренирах пет пъти в седмицата и постоянно снимах и работех. През 2016-а обаче съм имала дни, когато не можех да стана от леглото. Чувствах се толкова отчаяна да знам, че животът си тече покрай мен и нещата се случват, но аз не мога да участвам в него", споделя Кристъл.

Оказва се, че всички здравословни проблеми на русокосата красавица са причинени от силиконовите ѝ импланти и тя решава да ги премахне, като веднага след отстраняването им здравословното ѝ състояние се подобрява.

Пластична операция превърнала се в истински кошмар (видео)(18+)

Няма как да не отбележим, че Кристъл далеч не е единствената, решила се на подобна крачка. През последните години хиляди жени премахнаха имплантите от гърдите си, заради причинени от тях здравословни проблеми и операцията по отстраняването им всъщност е една от десетте най-разпространени интервенции в САЩ в момента.

Сред дамите, подложили се на въпросната операция, е и бившият супер модел Йоланда Хадид, която отстрани изкуствените си гърди, защото се оказа, че имплантите са се скъсали и силиконът от тях е изтекъл.

Йоланда Хадид

Покрай срещите си с различни медицински лица в периода, докато е търсила отговор на какво се дължат здравословните ѝ проблеми, Кристъл научава шокиращи данни. Оказва се, че в обвивката на силиконовия имплант се съдържат над 40 токсични химикали: калай, цинк, кадмий, живак, арсен и формалдехид са само част от тях. Освен това силиконът в гърдите е причина за развитието на рак и по-конкретно на анапластичен едроклетъчен лимфон. Още по-обезпокоително е, че в много случаи, като този на Кристъл например, пациентката, решена да уголеми гърдите си, не е предупредена от хирурга си за последиците, които интервенцията може да има върху здравето ѝ.

Прекрасно е, че днес Кристъл е преодоляла здравословните си проблеми и се радва на естествена визия без огромни изкуствени гърди, защото тя е следвана в социалните мрежи от хиляди млади момичета и несъмнено е модел за подражание на мнозина от тях. Факт е и, че през последната година тенденциите за привлекателност, налагани от Playboy, рязко се промениха. По-естествени момичета и не до там разголени корици са новото определение за секси, към което изданието се обърна.

Коментари

8
  23 декември 2016 | 00:47 отговор
 

Бог дал на когото каквото е решил. На кравата виме на жената гърди. А сега модерните искат вимета. Само дето и е тежко, но то виси на долу. Не се правете на Богове мислете. Тези силикони са като пазарски чанти трябват им тиранти . Тежат , а когато трябват са празни.

 
7
  23 декември 2016 | 00:10 отговор
 

Харесвам се и ми се иска много хора да ме харесват ,но заради сърцето ,което нося.

 
6
  16 август 2016 | 13:15 отговор
 

Що спорите? По-добре идете в мъжкия сайт и проверете мнението на мъжете за силиконовите цици! 9 от 10 не ги харесват, един даже писа, че му писнало да му показват жени " направо от хирургическата маса".Струва ли си да се оперирате само заради този един, който ги харесва? Гледайте си здравето, то е най-добрият начин да имате самочувствие!

 
 
16 август 2016 | 14:55

Изобщо не ми дреме за мнението на мъжете за това дали харесват големи или малки гърди. На първо място жената трябва да разбере как харесва себе си. Нека да спрем да се интересуваме от чуждото мнение и да спрем да гледаме, какво харесват мъжете. Ние сме жени и първо трябва сами да се харесваме. Ако мъжа не те харесва такава, каквато ти сама се харесваш, то този мъж не си струва. Моят мъж винаги ме е харесвал такава, каквато съм. Здравето е най-важното нещо и като го изгуби човек, в повечето случеи не може да си го върне. Аз предпочитам да съм здрава и съветвам всички жени да поставят здравето над всичко.

 
19 август 2016 | 00:51

Това са глупости! Всеки трябва да се харесва преди всичко на себе си, но и всеки има нужда да се харесва и на срещуположния пол и самочувствието му винаги се сформира и в известна степен на база на обратния отговор, който получава от срещуположния пол. На никого не му е безразлично дали е харесван сексуално от другите. Ти си се харесваш, но искаш и другите да те харесват и е нормално да е така, така че не пишете глупости сякаш че увереността на някого от външния му вид е нещо напълно независещо от другите. Нито е вярно, нито има как да е и няма смисъл да се самозалъгваме тук всички вкупом и задружно и да караме тези, които все пак искат да се харесват на другите да се чувстват странно и ненормални от този факт. Иначе е ясно, че всички предпочитаме да сме здрави. А дали мъжете не харесвали... Не съм толкова сигурна, че не харесват. Знам, че всички масово казват, че не харесвали, но после като ги видиш по какви жени се прехласват из нета или като видиш богатите мъже с какви жени излизат и ти става ясно, че май не е точно така, както на нас би ни се искало. Защото все пак по-богатите мъже отразяват вкусовете на мнозинството. Не бедните, които трябва да излизат с каквото могат и каквото им върже. Но вкусът на богатите, които могат да избират сред всякакъв тип жени май ясно показва към какъв тип жени биха се насочили масово мъжете ако имаха и те възможност.

 
20 август 2016 | 11:03

Тая, последната, какво си яла мааааааа, та миришеш толкоз лошо? Опърдя целия сайт с негативизъм! Айде, пръчко, слагай силиконовите торби да видим дали ще си хванеш богат мъж! Можеш най-много да се докопаш до леглото му, но не и до пръстена му,глупачке! Няма статия, под която да не си пльоснала черните си есета!

5
  16 август 2016 | 00:30 отговор
 

Аз имах импланти 12 години и ги махнах без да имам здравословни проблеми, защото са ДЕМОДЕ. Old fashion. В развитите държави всяка 2ра е с импланти, и от едно известно време жените започнаха да си ги махат. Стана както с всичко масово = евтино.

 
4
  15 август 2016 | 17:55 отговор
 

контрол по правописа: лимфом (а не лимфон) за авторката и комфорт (а не конфорт) за коментиращата... ;)

 
3
  15 август 2016 | 16:17 отговор
 

И без импланти е толкова красива. Не е нужно никоя жена да жертва здравето си заради суета. Ако един мъж те харесва или не те харесва само заради някакви гърди едва ли заслужава да му се обръща внимание. Не съм против пластичната хирургия, когато има вродени дефекти,след злополуки, опрерации и т.н. Но хубави млади момичета да се подлагат на такива тежки процедури - да си тъпчат гърдите, устните, а напоследък и задните части със силикон, просто заради модата, не ми се вижда оправдано. Суетата до някъде хубаво нещо, добре е да се грижим за телата си, да се стараем да сме здрави и в добра форма, но не е нужно да изпадаме в крайности.

 
2 dfgsfgsgf
  15 август 2016 | 16:04 отговор
 

Стига тъпотии, на кой му се занимава с плоски като дъски лелки? Силиконът в импланта е капсулован и освен ако не изтече НЕ МОЖЕ да попадне в организма. А че я боли гърба е разбираемо, все пак се измества центъръ на тежеста напред. Жени, запомнете, с хубави импланти е много по-добре!

 
 
15 август 2016 | 16:28

Вижте сега, аз имам доста малки гърди. Въпреки това никога не ми е хрумвало да се оперирам (имам финансова възможност). Това все пак е операция - упойка, рязане, период на възтановяне, когато се ходи със специално пристягащо бельо, пък и да ти тежат после. За какво да си го причинявам. Аз като се погледна се харесвам и така. Не че не може да е по-добре, но съм ок и с наличното. Никой мъж не ме върнал заради това. Получавала съм доста комплименти, че съм красива, така че явно за всеки влак си имам пътници както казват. Според мен тази жена дори да е "плоска като дъска" доста биха мъже са занимавали с нея.

 
15 август 2016 | 16:44

ти или си мъж или си тъпа чалгаджийка, по-хубаво от ествственото няма

 
15 август 2016 | 17:51

dfgsfgsgf, ти си центърЪ на простотията, пич! искаш да се искараш пластичен хирург, ама си мнооого далеч...

 
16 август 2016 | 00:12

Хмм, а от какво ли е направена капсулата на импланта...??? Може би е от растителен произход - алое вера? Но все пак ако Кристъл Хефнър е олицетворение на "плоски като дъски лелки" след експлантацията и, дай боже повече такива плоски лелки да има :))

 
16 август 2016 | 01:51

За всеки влак си има пътници, но от пътник до пътник има голяма разлика. Едните пътници чакат влака, другите се возят в собствено Бентли например. На тези жени не им стига просто да имат някакви пътници.. Те искат точно определена категория такива и се надяват да вдигнат мизата с такава операция. И съдейки по това милионерите и мултимилионерите с какви жени ходят под ръка, са на прав път явно, колкото и на масата хора това да не ни харесва и да не одобряваме налагащите се модели на "красота", ако изобщо това може да се нарече такава.

 
16 август 2016 | 09:36

Ако мъжа те възприема като закачалка за гърди със сигурност не струва, пък бил той и милионер.

 
16 август 2016 | 10:37

Това е доста елементарно,посредствено и повърхностно мислене. Вече втори коментар виждам такъв,така че този път вече ще го коментирам. Гледам, че и нагоре си писала (или друга е писала), че "ако те харесвал само заради едните гърди" не знам си какво. Преди всичко трябва да ви е ясно, че никой не харесва някого САМО заради едно-единствено нещо. Няма такъв случай! Така че със сигурност всеки мъж харесва повече неща в дадена жена от едните гърди, но това не значи, че жената не иска да увеличи своите позитиви в очите на мъжа с още един плюс. Просто е и е очевидно, така че не знам защо с такава злоба се изказвате за мъжете, които харесват това, че едва ли не щом ходят с такава жена харесват САМО това, така че ви е много глупав подхода, само и само да оправдаете собствената си позиция.

 
16 август 2016 | 11:19

А това да влезеш в болница, без да си болна, за да си увеличиш "позитивите" в очите на някой е проява на много задълбочено мислене. :)

 
16 август 2016 | 13:04

Моля, не бъркайте милионерите с КРЕДИТНИТЕ милионери! Първите могат да имат дами и с три гърди, затова увеличаване на "позитивите" не ги впечатлява. А другите менте милионери се впечатляват, защото са менте милионери :))

1
  15 август 2016 | 12:36 отговор
 

Браво! Толкова по-хубава е без импланти! Дано повече жени се събудят и разберат колко безмислено е да си режеш тялото и да ти слагат пластмасови торби, с които имунната ти система се бори после всеки ден! Да не говориме, че няма мъж който си СТРУВА да харесва тази визия!

 
 
15 август 2016 | 13:41

Много точно казано. Само ще добавя, че имам съвсем нормален бюст и никога не бих го оголемила, а в случаите, когато просто искам да изляза навън и да съм секси, просто си слагам push-up bra на VS. Мъжете пак ме заглеждат, мъжа ми пак не може да откъсне очи от мен и аз се чувствам секси. Като ми омръзне, свалям го и продължавам по спортно сутиенче, та да ми е удобно. ЖЕНИ МОЛЯ ВИ ГЛЕДАЙТЕ НАЙ-НАПРЕД СОБСТВЕНИЯ СИ КОНФОРТ. БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ ТАКИВА КАКВИТО СТЕ И НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАЙТЕ ОТ ЧУЖДОТО МНЕНИЕ. НИКОЙ НЯМА ДА ЖИВЕЕ ВАШИЯ ЖИВОТ, ВМЕСТО ВАС.

 
16 август 2016 | 01:45

Точно така, но думата, която си се опитала да напишеш и не ти се е получило, е "безСМИСЛЕНО" от БЕЗ-СМИСЪЛ.

 
И до другата ...
16 август 2016 | 01:47

Пише се "УГОЛЕМЯВАМ" и "КОМФОРТ". Правописа и културата са много важни! Не подценявайте значението им. И човек няма как да не се съобразява с мнението на околните, поне в някаква степен. Нереалистично е да се очаква, че човек може да живее извън общественото одобрение ИЗЦЯЛО.

 
И до другата ... 16 август 2016 | 01:47
22 ноември 2017 | 19:30

''Пише се "УГОЛЕМЯВАМ" и "КОМФОРТ". Правописа и културата са много важни ...'' След като са толкова важни, да поправим: ПравописЪТ в случая е подлог.

Добави Коментар

Най-четени