Карди Би изуми почитателите си с последното селфи, което си качи под формата на стори. В първия момент феновете й се притесниха, че й се е случило нещо лошо, но впоследствие се оказа, че това съвсем не е така.

По всичко личи, че всъщност Карди Би е решила да прекара времето си с мъничката си дъщеричка, която носи нестандартното име Кълчър Киари.

2-годишната дама е изявила желание да използва лицето на майка си за платно и да рисува по него в опит да я гримира.

View post on Instagram
 

Резултатът е доста забавен, а изпълнителката побърза да качи и видео, на което се вижда малката Кълчър Киари в действие.

Любопитното видео се бе качено под формата на стори ден след като Карди Би реши да се покаже съвсем натурална и без грим, след критики от фенове, които твърдяха, че залага прекалено много на макиажа.

“Така изглежда лицето ми 20 минути след като се събудя, без филтър, без да съм сресала косата си. Никога не ме е било страх да покажа истинската си същност.” - написа изпълнителката.

View post on Instagram
 


Кълчър Киари пък вече има свой собствен акаунт в Instagram, където я следват внушителните над 1 милион и половина последователи.

Профилът се управлява единствено от майка й. Баща на момиченцето е рапърът Offset, с който Карди Би обяви, че се развежда през септември миналата година. Малко по-късно - през ноември тя реши да отмени развода и двамата все още са заедно.

View post on Instagram
 


Междувременно Карди не спира да споделя, че е „наистина добра“ майка и казва, че прекарването на времето с детето й е като „част от рая“.