Кейт Мидълтън изглежда все по-сияеща и красива, след като се завърна към официалните си ангажименти. Очевидно херцогинята на Кеймбридж е успяла да си отпочине по време на карантината и сега е заредена с нови сили. Вчера тя се появи в поредната зашеметяваща рокля на събитие на BBC, а още по-зашеметяваща бе косата ѝ.

Напоследък забелязваме тенденцията тя да изсветлява гривата си, като този път е заложила на руси кичури и по-разчупена прическа. В комбинация с елегантната черна рокля на бели точки Кейт е като истинско бижу, което не спира да се усмихва.



Поводът да я видим толкова озарена сред други родители е онлайн платформата Tiny Happy People, за която херцогинята работи от известно време. Тя разказа за майчинството и за това какво е научила до момента след раждането на 3 деца. Сподели за възпитателните методи, които е изпробвала и за комуникацията между родители и деца. Кейт подкрепи платформата, тъй като смята, че в нея майките и татковците могат да открият изключително полезни съвети, относно възпитанието на децата. Херцогинята разкри, че според нея родителите имат огромна роля в отглеждането на новото по-щастливо и по-здраво поколение.



Четете още: ТОП триковете на Миранда Кер за бърз грим (Видео)