Автор
Woman.bg

Участвай в играта на NIVEA ''Гимнастика за лице''

За първи път NIVEA VISAGE Q10PLUS обединява моментното усещане за кожата с дълготрайна ефикасност за премахване на бръчките.

За изморени очи, които трябва веднага да бъдат събудени NIVEA създаде новия Q10 Anti-Wrinkle De-Puffing Eye Roll-on. Масажният ролер на Околоочния Рол-он освежава зоната около очите и стимулира микроциркулацията, а благодарение на естествения за кожата мощен ко-ензим Q10 се намалява появата на малки бръчки около очите

95% от жените, използвали ролона от серията против бръчки Nivea Visage Q10plus потвърждават, че той има моментален охлаждащ ефект. Най-новият продукт от серията на NIVEA Visage е разработен, за да се справи с торбичките под очите и уморения вид. Охлаждащият ефект на специално разработената формула се усилва допълнително от специфичната опаковка.

Леката и лесно разтворима формула с относително високо водно съдържание се изпарява лесно, благодарение на топлината на кожата, като по този начин поглъща енергия, например, чрез намаляване на температурата на околните зони. В резултат на това торбичките са премахнати, очите са освежени и събудени. Този ефект се засилва от физическите способности на металното топче на ролера (за разлика от другите видове материал като например кожата), което само по себе си създава охлаждащ ефект.

Формулата на Рол-она NIVEA Visage съдържа пантенол, който се смята за предшественик на витамин B5. В кожата пантенолът стимулира метаболизма на B5 и спомага за задържане на влажността в кожата.

Хидратиращата формула на рол-она Nivea Visage с ко-ензим Q10 и пантенол овлажнява зоната около очите, прави я мека и нежна с видимо по-малко бръчки и фини линии. За очи, които не се страхуват да се усмихват!