Има ли жена, която да не иска да изглежда съвършено от глава до пети? Не мислим! Лицето е може би най-ценното съкровище на всяка една дама, а мъжете първи се заглеждат в бляскавите очи и чаровната усмивка на жената.

Само след броени дни очакваме топлата вълна на пролетта да ни залее, с което ще захвърлим дебелите връхни дрехи и шапките, които все още носим в дамските чанти, за всеки случай, ако ни изненада мартенското време.

Признаваме си, че е много трудно в най-големите жеги да се грижим за косата си ежедневно и тя да изглежда безупречно. Но с прическите със сплетена коса ще сте по-различна, по-блестяща и красива!

Сплитането на косата датира още от далечното минало. Още тогава индийските племена са показвали, че тази прическа отива както на мъжете, така и на жените.

И все пак в днешно време всяка жена иска да блести със своята красота и коса.

Независимо дали се спрете на рибена кост, усукана коса, една, две или повече плитки, преплетени в една или кок с плитка, бъдете сигурна, че ще изглеждате страхотно!

Хубавото при сплетените коси е, че дори и да не ви се получи много гладко и да има хвърчащи косъмчета, прическата ще бъде стилна. Все пак повечето звезди залагат на естествена визия с по-разрошена и небрежна прическа.

Може би в несъвършенството се крие съвършеният и така търсеният ефект. Резултатите накрая са безспорни, ще сте блестяща, зашеметяваща и неотразима!