Автор
Woman.bg

Уупс, кофти татуировка: Каубойски ботуш и хот-дог

Много хора дълго време се чудят какво точно да си татуират, след като се решат на стъпката да си направят татус.

Най-големите опасения на всички са след това да не съжаляват за решението си. Именно на такива случаи е посветена новата поредица на TLC - “Най-лошите татуировки на Америка”. Предаването представя историите на потърпевши от цяла Америка, които показват своите наистина ужасни татуировки. Те споделят неудобната истината за създаването им, а след това сядат отново на стола, където започва всичко, за да поправят грешките.

Днес ще ви разкажем малко повече за една дама, която взима участие в шоуто. Хедър е от Лонг Айлънд. На купон с приятели тя вижда две картинки, които й се струват много забавни и очарователни. Толкова много ги харесва, че още на следващия ден отива в студио за татуировки, за да си нарисува - каубойски ботуш пълен с усмихнати пържени картофки (на лявата гърда) и хот-дог с китара, който пее „Обичам Нешвил” (на дясната гърда).

Съвсем скоро обаче на Хедър й предстои сватба, а тя се ужасява само при мисълта, че тези ужасни татуировки ще се виждат от прекрасната й сватбена рокля. За да поправи грешката, тя отива при Меган. За морална подкрепа в този важен за нея момент тя моли съпруга си да я придружи до студиото. За щастие експертът по заличаване на най-лошите татуировки в Америка й предлага идея, която Хедър и годеникът й веднага харесват. Резултатът – красиви есенни листа, които покриват и заличават всяка следа от забавните по онова време за Хедър картинки.

“Най-лошите татуировки на Америка” можете да гледате всеки петък от 21:00 часа в ефира на TLC.

Меган Массакре

*Меган Массакре - татуист, модел, DJ и TV звезда, чийто артистичен талант, отдаденост и красота са гаранция, че участията й в предаванията по TLC винаги се помнят. Меган е една от водещите в поредицата „Най-лошите татуировки на Америка”, което стартира през юни 2012 г.

Израснала в Ню Йорк, но родом от Източна Филаделфия, Меган започва да татуира в известното нюйоркско студио “The Wooster St. Social Club”, намиращо се в квартал Сохо на Манхатън. След това Меган работи в редица други студиа в Пенсилвания, включително Deep Six Laboratory, преди да се установи в Ню Йорк. Татуира от 2004 г., а работата й може да бъде определена като страховита, но въпреки това сладка – комбинацията между мрачни образи и най-различни наситени цветове, придава уникален стил, който не може да се сбърка.

Освен татуировките, Меган се възхищава на рисуването, музиката и модата и признава, че е ревностна мечтателка. Малката й тайна е, че пие твърде много кафе и е пристрастена към Xbox 360. От 2007 г. е модел, като присъства множество американски и интернационални публикации, включително 15 корици. Междувременно Меган работи и като DJ, а наскоро стартира новият й диджейски проект “Letz Massacre”, създаден съвместно с приятеля й Джоуи Летц от бандата Combichrist.

Ревностен защитник на правата на животните и вегетарианка, Меган работи с Peta2 върху рекламна кампания, промотираща вегетарианството, и планира да продължи да работи с организацията за тази каузата. Тя обича да готви и експериментира с вегетариански е веган рецепти.

Към момента Меган живее в Манхатън, Ню Йорк.

Четете още: Поправиха най-ужасната татуировка в света