Автор
Woman.bg

В училище я обиждали и наричали грозна, сега е модел

Аполония Леуелин е на 20 години и печели по 10 000 британски лири на месец от публикуването на секси снимки по бански и бельо в известен уебсайт.

В училище я наричали дебела и грозна... А сега тя прибира по 25 лири всеки път, когато някой влезе в нейната OnlyFans страничка и буквално спонсорира почивките й – от Ню Йорк до Санторини.

View post on Instagram
 

Моделът с апетитни форми получава между 5 и 200 лири за всяко получено и изпратено съобщение или за закупена снимка по бельо. Тя успява бързо да развие бизнеса си и започва да продава календари, носено бельо и обувки. В края на краищата блондинката успява да заработи близо 20 хиляди лири допълнително към 40-е хиляди, които печели като модел и инфлуенсър.

Аполония, която е от Бърнсли, Южен Йоркшир, казва, че иска тази година да може да си позволи по една почивка всеки месец. Когато по Коледа погледнала баланса на сметката си, похарчила около 6 хиляди лири, за да достави радост на близките си. „Животът ми се промени”, казва секси блондинката. „Продавам много неща. Хората купуват бикини, латексови клинове, носени обувки”.

View post on Instagram
 

Феновете на закръглената красавица плащат и за персонални снимки. „Чувала съм, че моделите, които се снимат голи, печелят добре. Но аз печеля също толкова, без да трябва да се събличам”.
Има пълната подкрепа на приятеля си – Били Мол, който е на 21.

Оказва се, че има мъже, които изпращат пари, защото намират това за… фетиш.