Великолепен и дълготраен Shellac маникюр

09 май 2011 | 13:03
32937
27
27

Настъпи месецът на глезотийките, които нашият екип си доставя без да пести сили и средства.

Започнахме омайния май с чисто нов маникюр и то не какъв да е, а Shellac.

Преди време писахме за тази революционна тенденция в лаковете за нокти, която направи невъзможното за много дами по света.

Сигурни сме, че всяка от вас поне веднъж в живота си е правила гаф с току-що завършения си маникюр! Безкрайното чакане на лака върху ноктите да изсъхне струва не само нерви, но понякога и повторно сядане на масичката на маникюристката.

Неволно докосване до някоя повърхност, бъркане в чантата, изваждане на портмоне или ключове и много други на пръв поглед безобидни действия костват красотата на маникюра.

Shellac слага край на всичко това и предлага уникалната възможност да задържим ноктите си красиви и блестящи повече от две седмици, независимо как и с какво „ги атакуваме”.

Технологията на този тип лак комбинира удобството на лака и трайността на гела.

И така, ето как се озовахме под вещите грижи на великолепната Надежда Янкова, сертифициран Education Ambassador към CND и Интеркозметика.

Първата стъпка, разбира се, включва прецизно почистване, оформяне и обезмасляване на ноктите.

След това се нанася безцветна UV основа, която се суши за няколко секунди под UV лампа.

Избраният цвят лак се нанася веднъж, пече се под лампата, а след това се нанася и втори път и отново се изсушава.

Маникюрът се завършва с нанасяне на единичен слой топ лак, който осигурява трайността на покритието и придава великолепен огледален блясък.

С памучен тампон напоен с 99% изопропилов алкохол се отстранява излишният тънък горен слой на маникюра и се придава изключителен блясък.

*Shellac се третира под UV лампа и така времето за съхнене е практически нулево. Продуктът е тънък и гъвкав като лак и това придава естествен вид на ноктите, като в същото време ги защитава.

За да се придаде съвършен вид на ноктите трябва да се поглезят още мъничко. В случая това стана с помощта на специално масло Solar Oil и продукт подхранващ кожата и възпиращ растежа на излишните кожички.

Solar Oil представлява синергична смес от естествено леки масла и витамин Е, които проникват дълбоко и защитават ноктите и кожата. Маслото пренася витамин Е дълбоко в кожата, за да предпази разрушаването на клетките и да намали видимите признаци на възрастта.

Резултатът е 14 дни великолепие и блясък, които пристрастяват!

*Свалянето на лака става лесно и бързо с помощта на специални обвивки за сваляне, ацетон и дървена клечка.

Не забравяйте, че до края на играта "Принцеса на бала" остана само 1 ден!!!

Още по темата

Коментари

27 Радка ИВАНОВА
  27 април 2019 | 07:22 отговор
 

много от коментарите са написани от разпространителите на този лак. Много време ми отне да го проуча, сравня и сега да реагирам. Това е лак, който не изисква пилене на плочката, което я запазва що годе добре в сравнение с останалите геллакове. Правя го в домашни условия, така слагам лака без онези розички, рисунки и тем подобни.Лака е скъп и има една уловка , разпространява се само от Интеркозметика, която пък продава само на получилите сертификат от нея. Това е скъпа глезотия,но запазва ноктите, постарайте се сами да си ги правите, защото не си заслужава да плащате 40 лв на маникюрист.Приятна работа.

 
26 криси
  21 март 2014 | 11:01 отговор
 

аз си правя шилак в къщи и съм доволна,защото поне седмица не мисля за лакирване. по някога изкарва и две седмици,но за да не ми омразва го сменям на една.

 
25 криси
  21 март 2014 | 11:00 отговор
 

аз си правя шилак в къщи и съм доволна,защото поне седмица не мисля за лакирване. по някога изкарва и две седмици,но за да не ми омразва го сменям на една.

 
24 Станислава
  30 август 2013 | 11:45 отговор
 

Аз също харесвам шилак :) наистина е за жени които нямат време да отделят за ноктите си , наистина нокътя израства но аз гледам да си правя такъв модел че основата да е прозрачна за да мога когато нокътя ми поизрасне да залича с мой безцветен лак и сичко е ок.Бях мн скиптично настроена към тоя вид лак но реших да опитам и не съжалявам :)

 
23 iveta
  14 май 2011 | 17:41 отговор
 

в салоните за красота,вкъщи няма как

 
22
  14 май 2011 | 14:34 отговор
 

kade moge da se zakupi shellac v bg i na kakvi tseni

 
21 Ваня
  10 май 2011 | 19:07 отговор
 

Направих си шилак преди 2 седмици,сега ще ходя на поддръжка .Много съм доволна от маникюристката и от шилак :) Забравих че имам нокти на ръцете,не се притеснявам че ще ми се счупи някой нокът.Препоръчвам го на всеки :))

 
20 iveta
  10 май 2011 | 12:43 отговор
 

много жени не могат да си го сменят на 2 дни, искат хубав маникюр(при чистене, компютър)поне 1 седмица . Шилак е такъв!

 
19 катя
  10 май 2011 | 11:39 отговор
 

незнам на кого е нужно да е с един вид лак 10 дни,аз лично си сменям лака да два дни !!!!

 
18 Fifi
  10 май 2011 | 11:20 отговор
 

Лак е много добър за заети жени, които нямат много време да се грижат за маникюра си! Страхотен е! :)

 

Добави Коментар

Най-четени