Автор
Веселина Петрова

Вера Уанг – дизайнерката, която на 70 изглежда като на 20

Вера Уанг изглежда прекрасно, въпреки своите 70 години. И отдавна се носят слухове, че дизайнерката „пие кръв” или владее магии, за да е в тази прекрасна форма.

През юни кралицата на сватбените тоалети (с нейни рокли „да” си казаха Ким Кардашиян, Виктория Бекъм и Дженифър Гарнър) ще навърши 71.

View post on Instagram
 

Месец преди големия ден Вера реши да публикува свои снимки – стегнат корем и прекрасни крака. На въпрос на свои последователи наистина ли е родена през 1949 г., Уанг отговаря: „Самата истина”.

View post on Instagram
 

Тя рядко споделя своите тайни, един от плюсовете в полза на визията ѝ e фактът, че родителите на Уонг са от Китай. А най-голямата тайна на красивата кожа, според самата Вера, е липсата на загар. „Не съм от хората, които можете да срещнете на плажа”, казва дизайнерката. „Предпочитам да носят дрехи с дълъг ръкав и да използвам слънцезащита”.

View post on Instagram
 

Преди години Уанг е тренирала фигурно пързаляне, а сега тренира във фитнеса. Що се отнася до менюто, дизайнерката разчита на съветите на японския лекар Хироми Шиня, който прави операции на стомаха. Вера следва съветите му, които той е събрал в книгата си „За вредата от „здравословното хранене”, или как да живеете до 100 години, без да боледувате”.