Виктория Бекъм разкри с какво се храни, за да има красива кожа. Тя яде ли изобщо?

Виктория Бекъм разкри какви продукти присъстват винаги в обедното ѝ меню, на които най-много дължи младежкия вид на кожата си. Интересното е, че хранителният ѝ режим включва балансирани ястия, в които обаче няма място за мляко или сирене.

Модната икона сподели снимка на здравословния си и доста оскъден обяд преди броени дни в свое стори в Инстаграм. Бившата спайска сравни ястието с нездравословния обяд на сина си Ромео, който представлява бургер и пържени картофки от верига за бързо хранене.

И докато чаровният Ромео предпочита по-калоричната кухня, то майка му залага на няколко свежи резена авокадо, пушена сьомга и лимон. Самата Бекъм обича често да изтъква предимствата на авокадото, определяйки го като една от своите любими храни, която консумира по 3-4 пъти на ден.

Всеизвестни са изумителните ползи за здравето и красотата от консумацията на авокадото. Освен че подобрява цялостното здраве на кожата, то и предотвратява нейното увреждане. Омега-3 мастните киселини в сьомгата пък също спомагат да се поддържа еластичността на кожата, придавайки ѝ сияние и кадифена мекота.

View post on Instagram
 

Виктория Бекъм е страстен фен и на морската кухня. В интервю от 2018 г. тя сподели, че хранителнията ѝ режим включва прясна риба или морски дарове. Сутрешната ѝ закуска пък започва с чай с лимон или две супени лъжици ябълков оцет с вода. След това тя обикновено хапва смути с бадемово мляко, плодове и зърнени храни.

Неотдавна 46-годишната британка сподели също така, че сутрин си прави смути от ябълки, киви, лимон, спанак, броколи и чиа семена.

Всъщност съпругата на Дейвид Бекъм неведнъж е отбелязвала, че за блестящата си и гладка кожа разчита най-много именно на храната. Значима роля за тонизираната си фигура пък тя отдава на тренировките, които практикува ежедневно.

View post on Instagram
 

Четете още: 7 простички „селски“ маски за лице