В днешния материал част от традиционна рубрика "Домашни тайни за красотата на косата" Цони от „Салон за коса и маникюр ONE“ ще ни покаже коя е новата стара визия, взета назаем от преди две десетилетия.

След като миналия път тя ни обясни как да придадем нов свеж вид на косата и лицето, то днес ще ни покаже какво правят едни от най-горещите дами на модния подиум и музикалната сцена.

Чували ли сте израза, че в модата всичко се повтаря? Не вярвате? Е, тези модни диктаторки ще ви убедят, че е точно така. Взети назаем от преди две десетилетия, Кендъл Дженър, Ванеса Хъджънс, Ариана Гранде и Емили Ратайковски завладяха модния подиум на инстаграм с новите си визии, които са ни така познати от 90-те. Не само в косите, но и в дрехите и обувките с платформи. Елегантен, небрежен шик – такива са прическите, на които тези Диви придават нов живот.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Идолите ни от онова време като Линдзи Лоън и Рийз Уидърспун носеха два свободни, закачливи кичура около лицето си, а косата отзад бе на опашка или кок. Тази година това явление се възражда отново с пълна сила.

Прическата е идеална за тези, които бързат, но все пак искат да подържат модерен външен вид. Подходяща е да се носи както през деня, така през горещите летни парти вечери!

View post on Instagram