Автор
Цвета Герчева

Влюбени сме във VICHY Phytosolution: двойна корекция, ежедневна грижа и уникална текстура

Ако кожата ви можеше да говори, то със сигурност щеше да ви сподели поне няколко важни факта. На първо място, че има нужда от ежедневна грижа. На второ - от добра хидратация и сън. И на трето, но не по важност - от правилната козметика. А когато говорим за грижа за кожата на лицето, ние в екипа на Woman.bg имаме един любим бранд, на когото залагаме през последните няколко години - VICHY.

А най-много обичаме, когато ни поканят на кокетно парти в бутикова обстановка и ни разкажат за някои от тайните, които се крият зад опаковката на новия продукт на марката.

И така - ето ни пред вратите на ботаническата градина в София. Това е място, което истински харесваме, и което ни носи много царски дух и усещане за любов към природата. Сред стотиците растителни видове ни очаква екипът на VICHY с най-новия си продукт - Phytosolution. Това е уникален крем с двойна корекция, който е подходящ за ежедневна грижа за младежка кожа.

Тестваме текстурата му и докато слушаме страхотната презентация под открито небе, вече имаме стратегия на тема млада кожа, нейните несъвършенства и каква е причината да опитаме новия продукт.

Phytosolution е ежедневна хидратираща грижа за мазна кожа, склонна към акне, с дерматологични съставки от естествен произход с двойна ефикасност за кожата. На първо място флуидът се бори с несъвършенствата - коригира ги и премахва черните точки и белезите. На второ място спомага за обновяването на кожата: хидратира дермата за 24 часа, регулира себума и намалява видимостта на порите. Новият продукт възстановява кожата и засилва дермалната бариера, която се бори с външните агресори.

Истинската иновация е във водната текстура с лека формула, която лесно се нанася и се абсорбира бързо. Продуктът не омазнява, което пък го прави изключително практичен.

(в материала има продуктово позициониране)