Кортни Кокс разкри истинската причина, поради която се е отказала от филърите. Припомняме, че звездата от „Приятели“ каза „сбогом“ на синтетичните пълнители и импланти през 2017 г.

Преди броени дни в интервю за "Пийпъл" 54-годишната актриса признава, че вече две години не е посягала към услугите на пластичната хирургия, а повод за това бил фактът, че заради нея тя не приличала на себе си.

Кортни Кокс по времето, когато все още използва филъри

Кортни Кокс, която отскоро е новото лице на един от продуктите на L’Oréal Paris, споделя, че ѝ е трябвало доста време да свикне с истинския си вид и възраст.

„Доверих се на филърите, защото не харесвах това, което виждам в огледалото. Страхувах се от старостта“, разказва актрисата.

Един ден обаче тя просто се ужасила от визията, която инжекционните манипулации „сътворили“ върху лицето ѝ. „Изглеждах наистина като карикатура“, добавя тя пред изданието.

Кокс разкрива още, че днес се чувства перфектно в кожата си и че това, което всяка една жена трябва да направи за себе си, е да приеме с достойнство и самочувствие факта, че остарява, защото всяка възраст притежава своя чар и обаяние.

Кортни Кокс с колежката си от хитовия сериал "Приятели" - Дженифър Анистън

„Осъзнах това, след като сама изпитах и видях със собствените си очи пагубното и обезобразяващо въздействие на филърите върху собственото си лице“, признава Кортни.

"Остарявам с това, което Бог ми е дал и нищо друго вече не е в сила да промени решението ми“, категорична е актрисата.

Четете още: Не на скалпела: 14 звезди, които не се плашат от старостта