Автор
Кристина Кирова

Защо Меган изглежда с десетилетие по-млада от Кейт? Ето какви са тайните ѝ

Меган Маркъл посрещна 41-вия си рожден ден, но обективно погледнато, визията ѝ не издава възрастта ѝ. Безспорен факт е, че херцогинята на Съсекс може и да не е най-добрата кралска снаха, но определено се грижи добре за външния си вид и знае тайната за младостта. Мнозина дори твърдят, че изглежда много по-младолика от Кейт Мидълтън, която пък е любимка на Великобритания. А как го прави?

Йога, йога и пак йога

За отдадеността си към йогата Меган благодари изцяло на майка си, която я е запалила по този спорт още в най-ранна детска възраст. За херцогинята, йогата е начин на живот и я практикува всеки ден.

Вкусно хапване, но с мярка

Меган неведнъж е коментирала хранителния си режим, като споделя, че знае много добре какво хапва и най-вече защо. Тя е привърженик на вегетарианството и се предържа към него в делничните дни и дава почивка на тялото си от режима в събота и неделя. Маркъл не консумира редовно алкохол, но когато посяга към него не си позволява повече от чаша вино.

Минимум макияж

Разбира се, когато присъства на важен ангажимент, за Меган се грижат цял отбор гримьори, но във всекидневието си херцогинята прави всичко възможно кожата на лицето ѝ да си почива.

Не пропуска посещения при козметика

Меган е почитател на мезотерапията, както и на всички процедури, които спомагат за възстановяването и подмладяването на кожата и определено не пропуска да посети козметика си поне веднъж месечно.

Никакво гладуване

Меган определено следи фигурата си, но никога не залага на драстично отслабване, тъй като то състарява външния вид. Тя залага изцяло на здравословното хранене, тренировките, добрата хидратация и постепенното сваляне на килограми. Херцогинята, също така, редовно си прави детокс програми.

Четете още: Невероятните ползи от домашно приготвения яйчен шампоан