Вярвате или не, това което виждате не е нито персонаж от филм, нито актьор, подготвян за театрална постановка, а съвсем реална личност, която живее в Мексико.

Необичайната мания по татуровките на 35-годишната майка на четири деца Мария Хосе Кристерна (Maria Jose Cristerna) отдавна е оказала своето влияние върху визията й и тя е вероятно един от най-ексцентричните и атрактивни хора на планетата с необичайния си външен вид, пишат от avtora.com

Мария е покрита от главата до петите с многочислени и разнообразни татуси, има куп халки и импланти на различни места по тялото си, и дори импровизирани рога от титанова сплав и зъби с идентична изработка.



С оглед на страховития й външен вид, мнозина биха се зачудили що за същество имат срещу себе си, но най-забавното е, че мексиканката, която носи прякора "Жената вампир", всъщност се определя като доста скучна личност. Тя е от дълбоко религиозно семейство, следвала е право, а на 17 години се е омъжила.

След като обаче е открила, че има художествен талант, се увлякла по боди-арт изкуството и се специализирала като изкусен татуировчик.



Кога обаче се е стигнало до тази крайност, която виждате - самата Мария признава, че е почувствала нужда да го стори, след като е започнала да става жертва на домашно насилие от страна на вече бившия си съпруг.

Е, да се надяваме, че подобни кадри ще спомогнат значително за намаляване на проблемите от подобно естество.