Жени Джаферович оперира корема си и подлуди феновете

Половинката на Ваня Джаферович - Евгения, разгорещи страстите в мрежата. Съпругата на бившия футболист и победител в Сървайвър - Камбоджа, нашумяла с участието си в Сървайвър - Панама, сподели няколко секси фотоса от плажа на Флорида.

Семейство Джаферович са там на гости на вуйчото на Ваня и неговото семейство за коледните и новогодишни празници. И докато децата предпочитат басейна в семейната къща, родителите им са се отдали на плажни емоции.

View post on Instagram
 

Снимките, които Женя публикува в Инстаграм, са именно от морските приключения на двойката. Не е тайна, че тя на два пъти оперира корема си след раждането на сина си Бо, припомнят пък от HotNews.bg.



Въпреки усилените тренировки коремът на Жени така и не се прибирал. Освен че кожата ѝ била разтегната от бременността, получила и диастаза. Първата процедура, която бившата плувкиня си прави, е абдоминоппластика. Тя представлява изрязване на излишната кожа и зашиване на коремната стена.

Релефът на корема ѝ, който определяла като "грозен" обаче, я мъчел в продължение на много години. Затова чаровната половинка на Ваня се решила на вазеролипосукцията - процедура за изчистване и дефиниране на мускулите на корема си.

След интервенциите Джаферович вече спокойно и със самочувствие се показва по бански по време на семейната ваканция.

Четете още: Промени настъпват с Натали Трифонова