Всяка жена мечтае да бъде красива. Всяка жена понякога иска да притежава малка магическа пръчица, с която с няколко махвания да успее да прикрие появилите се бръчици, да заличи неприятните белези или да повдигне леко брадичката.

Е, трябва да ви признаем, че подобна пръчица днес наистина съществува. Става въпрос за уникалните филъри от ново поколение, които не само правят чудеса с кожата и външния ни вид, но са и абсолютно сигурни, без странични ефекти. И най-важното – правят всичко, без да се налага да лягате под ножа на пластичния хирург. Готино, нали?



И така... Имало едно време една принцеса, която много искала да спре хода на времето. Но не знаела как. И тогава нейната фея я завела на едно приказно място. Красиво, бяло, невероятно стилно... Няма да ви лъжа – става въпрос за един от най-добрите козметични салони у нас – ProDerma Aesthetics Sofia.

Какво са правили там, остава тайна, но специално за вас, от ProDerma споделиха, че принцесата напуснала салона истински щастлива. Защото на въпроса „Огледалце, огледалце“, получила само един отговор - „Ти си най-красива на света“. И това не било лъжа.

Но да се върнем пак на вълшебната пръчица. Днес в ролята на тази иначе приказна вещ влизат най-добрите приятели на жената - филърите.

Трябва да знаете, че днес филърите въобще не са това, което бяха. Някои от тях не само попълват, а буквално моделират контурите. Възстановяват кожата, стимулират колагена в нея, правят истински вълшебства. При това – с доказан резултат, само след няколко процедури, който не изчезва, когато удари полунощ, а остава с месеци.

В салона ProDerma Aesthetics Sofia използват т.нар. ALIAXIN®, чийто вносители са за България. Има го в различна концентрация. В зависимост от качествата и концентрацията в него на хиалуронова киселина, филърът се използва за различни цели. Възстановява естествения овал, симетрията на лицевия контур, връща тонуса на кожата, укрепва еластичността и поддържа хидратацията. Безпроблемно се интегрира в кожата и дава страхотни резултати.


Четирите различни формули – GP, FL, SR и EV са със специфични високоеластични свойства, за постигане на максимална клинична ефективност, чрез комбинация от хиалуронови киселини, с различно молекулно тегло (средно / високо) и различна степен на омрежване.
ALIAXIN® GP (GLOBAL PERFORMANCE) възстановява обема в областта на скулите и брадичката. Уникалното свойство на тази формула се крие на устойчивостта ѝ в тъканите на кожата.
ALIAXIN® FL (LIPS) ще ви подари стегнати и хармонично оформени устни. Очертава контура, пигментния ръб на устните и увеличава обема.
ALIAXIN® SR (SHAPE & RESTORE) е идеалното средство за дермално ремоделиране. Възстановява пълнотата на лицевия овал и подчертава неговия естествен контур. Повишава тонуса, еластичността и здравината на кожата. Подходящ е за третиране на средната и долната част на лицето.


ALIAXIN® EV (ESSENTIAL VOLUME) е предназначен за зоните на лицето, които изискват обогатяване чрез растеж на меките тъкани (бузи, брадичка, скули). Възстановява загубения обем на лицето, оформя лицевия контур, помага при пост-травматични белези, белези от акне. Това е идеалното решение за третиране на несъвършенства.

PROFHILO® пък от една страна е филър, който попълва дефекти, тъкани, но от друга, благодарение на съдържащата се в него хиалуронова киселина помага на кожата да започне да синтезира колаген. Инжектиран в лицето, профайло има наистина вълшебен ремодилиращ ефект. Прави се в две или три серии.

При една от любимите ми процедури – мезотерапията, също се използват продукти с различна концентрация на хиалуронова киселина – могат да бъдат заличени фини или по-дълбоки бръчки. А също и да се стимулира образуването на колаген. При нея няма зачервяване, нито дискомфорт. А ефектът е видим мигновено. Кожата е като нова. Гладка, освежена, хидратирана, подмладена.

Разликата между т.нар. обикновени филъри и продуктите от ново поколение като PROFHILO® и VISCODERM®, например е, че с първите обикновено се попълват дифицити, променя се лицето, формите на скулите, лицето, брадичката, да запълним хлътнали бузи, чело (зависи от конкретния пациент и неговите нужди). А при вторите не само се запълват дефицити, но и се стимулира производството на нова колагенова тъкан. Подобрява се качеството на кожата.
И това е повече от страхотно, защото така и ефектът е по-дълготраен.

Имайте предвид, че при инжекционните процедури няма сезонност. Но сега е идеалният момент. Защото много от тях хидратират кожата. Като мезотерапиите например. А през зимата нашата кожата е доста суха, заради времето, отоплителните уреди... Т.е., ако сега направите няколко процедури, кожата ще ви благодари.

Поставянето на филър е бърза, безопасна и безболезнена процедура. Хиалуроновата киселина е естествена съставка за организма. Тя оказва положително въздействие върху кожата, като привлича молекулата на водата, овлажнява кожата и повишава нейната защита от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи.

Феята вълшебница съветва: Ако искате да имате една успешна година, подарете си посещение в салона ProDermaAestheticsSofia. Ние го направихме, защото късметът обича усмихнатите лица. А всяко щастливо лице е усмихнато! В ProDerma щастието ви е гарантирано!

(в материала има продуктово позициониране)