Автор
Цвета Герчева

Красотата е непреходна, важното е да се довериш на собствения си инстинкт

Казват, че красивите момичета са щастливите момичета. Аз пък вярвам в нещо друго - хубавата жена е силната жена, която знае какво иска, как да го постигне и на кого да се довери. И сякаш в объркания свят, в който напоследък живеем последното, а именно доверието, се оказва най-важно и ценно.

Затова през ноември аз и екипа на woman.bg стартираме един специален блог, посветен на доверието в красотата. В струдничество с PRODERMA AESTHETICS през следващите седмици ще ви разкажем за това кои са процедурите, които ефективно ще направят кожата на лицето и тялото ви по-млада и сияйна. Ще си говорим за това кога трябва да си поставите първия филър, боли ли наистина ботоксът, има ли машини, които реално действат и дават добър резултат и разбира се - как да се доверим на дерматолога срещу нас.

Ще ви запознаем с някои процедури, за които даже ние не бяхме чували, ще ви разкажем кои са момичетата в бели престилки, които толкова прецизно и с внимание се грижат за красотата на всяка дама, прекрачила прага на PRODERMA AESTHETICS и ще бъдем честни, откровени и настоятелни. Настоятелни в мисията си да ви помогнем да се почувствате по-уверени в себе си, по-красиви и по-смели.

Защото, да, знаем, че може и да има много мнения "За" и "Против", но едни съвсем леко направени, пухкави устни, няколко мимически бръчки по-малко и няколко процедури за оформяне на тялто ви ще ви накарат да се чувствате много по-добре.

Ние се впускаме в това приключение, защото заедно с PRODERMA AESTHETICS вярваме, че красотата е непреходна. Сигурни сме, че ще го повярвате и вие!

Следете нашите материали в този специален блог, посветен на хубавите, щастливи момичета или просто си запазете час от т у к!

*Най-вероятно ще ви вдигне една страхотна Еми, която сигурни сме, ще направи всичко, за да се почувствате като удома си в PRODERMA AESTHETICS!

(в материала има продуктово позициониране)