Мечтаете за копринено нежна кожа? Точно сега е моментът да се погрижите за себе си и да се отървете от досадните косъмчета по тялото. Безболезнено и безопасно!

Декември е времето, в което всяка жена се замисля за това какъв подарък би искала да получи от Дядо Коледа. Ние днес ви предлагаме една идея, която със сигурност ще направи качеството на живота ви по-добро. Предлагаме ви кожа - гладка като коприна, и усещане за лекота и спокойствие всеки път, когато трябва да сложите къса рокля. Случвало ли ви се е да си кажете - "Днес ще сложа дънките, защото не съм минала през козметичката и имам наболи косъмчета...". Е, знаете добре, че съвременните лазери отдавна са решили този проблем. Затова ви срещаме с екипа на ProDerma, на когото определено имаме доверие, когато говорим за лазерна епилация.

Сигурно знаете, че зимата е най-подходящото време за подлагане на голяма част от козметичните процедури. Особено когато става въпрос за лазерна епилация. С нейна помощ ще решите изключително бързо проблема с постоянно растящите и дразнещи косъмчета. По цялото тяло. Повтаряме - по цялото тяло.


Модерните апарати, каквито са диодните лазери в ProDerma, правят процедурата невероятно кратка, като време за изпълнение и разбира се - много ефикасна.

Добрата новина е, че диодната лазерна епилация, която ще ви предложат в ProDerma Aesthetics Sofia, третира всички фототипове кожа, което автоматично я превръща в най-предпочитаната. Тя дава резултат, както при по-тъмните кожи, така и при по-светлите и чувствителните. Отстранява бързо и безболезнено и най-тънките, почти невидими, косъмчета, приличащи на бебешки мъх. И е напълно безопасна. Нашият екип лично се увери в начина, по който се провеждат процедурите. Усеща се много лек дискомфорт. (Момичета - нищо общо със старите методи и болезнената фотоепилация - който се е подлагал - знае за какво говоря!). В столичната клиника на ProDerma се извършва епилация с медицински лазерен апарат от най-висок клас, имащ всички необходими сертификати за безопасност.


Можете да почистите всяка зона от тялото - лице, крака, подмишници. Можете да почистите цялото тяло, без да е необходимо да губите един ден, както беше преди с по-старите апарати. Сега е достатъчно да отделите час или мъничко повече за процедурата. Разбира се, необходимо е време за подготовка, но пак няма да загубите деня си. Имайте предвид, че ако сте решили да си правите процедурата, не трябва да сте се излагали на слънце поне две-три седмици.

Какво по-добро предложение за подарък преди Коледа?

А резултатът? Той е невероятен и е видим още след първата процедура!

След процедурата смело можете да се насладите на разходка с приятелка, на чаша чай или кафе, а защо не и на една дължина в басейна.

*Съветът на Woman.bg:

Не се подлъгвайте по евтини процедури, които обещават мигновен ефект. Доверете се на клиника, която има дългогодишна история, опитни специалисти и държи на качеството на апаратурата си. Когато ние влязохме в ProDerma усетихме веднага нивото на професионализъм - ще го усетите и вие. И не забравяйте - красотата е непреходна! От вас зависи да се погрижите за кожата си още сега!

(в материала има продуктово позициониране)