Автор
Ева Лъчезарова

Живей умно, устойчиво и здравослвно с новия авторски проект на Woman.bg и BOSCH

През последните години говорим много за здравословен начин на живот, за устойчиво развитие и за това как да направим ежедневието си по-лесно за менажиране.

Истината обаче е, че на практика успяваме рядко да постигнем промяна на ежедневна база, защото ни липсват конкретни съвети, уреди за домакинството и дори допълнителна информация. Това е и причината да обединим усилия с BOSCH и да създадем заедно авторския проект “Live healthy, eat healthy”, в който ще споделим повече за това как да живеем умно, какво всъщност е устойчиво развитие и как да вплетем здравословния начин на живот в забързания си ден.

Спряхме се именно на BOSCH за партньор в тази кампания, тъй като те вярват, че иновативните технологии трябва да бъдат създавани не само в посока улесняване живота на модерния човек, а и с мисъл за бъдещето. Продуктите на немската компания вдъхновяват за по-здравословен начин на живот, като едновременно с това щадят околната среда. От края на 2020г. развитието и производството на BOSCH са неутрални по отношение на въглерода. От компанията са на мнение, че усилията на всеки един от нас имат значение, защото опазването на околната среда е безкрайна работа и се състои от много конкретни действия всеки ден, отново и отново. Така се ражда и кампанията на бранда, която стана популярна с хаштага #LikeABosch.

А какво означава да живееш #LikeABosch?

- Да живееш умно

- Учудващо лесно

- Здравословно

- Без да изхвърляш хранителни продукти

- Да живееш съзнателно

- Да живееш устойчиво

Всички тези принципи са вплетени в най-новата продуктова гама на компанията, която включва иновативни уреди като фурни, които готвят здравословно на пара, вакуумен блендер VitaMaxx, който блендира с минимално окисление, хладилник VitaFresh с две климатични зони за максимална свежест и вакуумна система, която запазва вкуса и хранителните съставки на вашите ястия за по-дълго.

В рамките на проекта “Live healthy, eat healthy” ще научите повече за тези уреди на чудесата, а в усилията да живеем по-осъзнато, устойчиво и умно ще ни помогнат две дами, които ще споделят с нас своите практични съвети и гледни точки към света.

Това са Анна Стойкова, която бе една от участничките в 7-мия сезон на Мастършеф. Анна е известна със своите веган изкушения, които споделя в своя блог veganna.bg и с нея ще поговорим за това как да подберем най-подходящите уреди за домакинството си, така че да приготвяме храната си у дома възможно най-здравословно.

Ще поговорим и с Весела Ламбер, която е диетолог и нутриционист. Весела е сертифицирана към Виенския институт за холистично здраве “Vitalakademie” и ще сподели с нас какъв според нея е пътят за изграждане на хранителни навици за по-добър и качествен живот.



Готови ли сте да започнем заедно пътешествието си в света на здравословното хранене и устойчивото развитие #LikeABosch?

(в материала има продуктово позициониране)