20-годишната пайнерка Биляниш: Най-големият ми успех в живота е моят син

Певицата и модел Биляниш е само на 20 години, а вече има множество успехи зад гърба си.

В интервю за “Планета” блондинката разкри, че всъщност за нея най-важен е малкият ѝ син Ангел, който се роди на 15-и юни миналата година, когато Биляна бе едва на 19 години.

View post on Instagram
 

“Най-големият ми успех в живота е моят син - Ангел. Лично за мен да станеш майка е най-важната роля и най-хубавият подарък от Бога. Занапред единствената ми мисия е синът ми да е щастлив и осигурен, а аз ще се боря и ще работя в тази посока“, откровена е Биляниш, която през декември 2020-а стана част от музикална компания “Пайнер”.

View post on Instagram
 


Като всеки човек трудностите не подминават и нея, но тя гледа на тях като на нещо градивно, като на предизвикателство, пред което се изправя стоически:

“Не ме е страх от трудности, аз съм борбен човек, обичам да се развивам, така че нямам проблеми с това.“

View post on Instagram
 

Пътешествията са истинска страст за певицата, защото са повод за много приключения и запомнящи се истории, които с радост споделя след това.

Биляниш е категорична, че винаги би избрала живот на сцената пред такъв извън прожекторите, защото това е любимото ѝ място. Затова с вълнение очаква отварянето на клубовете, за да се срещне отново с публиката.