Автор
Woman.bg

45-годишната Аланис Морисет стана майка за трети път

45-годишната Аланис Морисет стана майка за трети път. Канадската певица съобщи щастливата новина в профила си в Инстаграм. „Той е тук! Уинтър Мърси Морисет-Тредуей. През целия си живот съм мечтала да обичам трима ви!“, написа Аланис под фотоса. Кадърът събра на 80 000 харесвания.


Морисет и съпругът ѝ Марио Трийдуей вече се радват на две деца – Оникс (3 г.) и Евър (8 г.). Припомняме ви, че двамата си казаха заветното „Да“ през 2010 г.

„Добре че не се отказах да търся принца, защото в един момент се бях отчаяла от мъжете. Смятах, че никога няма да срещна подходящия. Но не се предадох и открих любовта. Затова и съветът ми към всички жени е: не се отказвайте от принца, търсете го, не се предавайте. Той съществува“, сподели преди време Аланис.


В края на юли певицата даде откровено интервю за списание Self, в което сподели, че е преживяла няколко спонтанни аборта, преди да се роди малкият Уинтър.


„Винаги съм искала да имам три деца. Но се изправих пред няколко здравословни предизвикателства, преживях няколко аборта и не вярвах, че това ще се случи. Толкова исках и се молех да съм бременна... Покрай неуспехите и опитите научих толкова много неща за тялото ми, за биохимичните процеси, за имунитета и генетиката... Беше един доста мъчителен процес. Разбрах какво е истинска загуба, но усетих и щастието да задържиш бебето, да го износиш, да го родиш“, откровена бе Аланис.