Алекс Богданска-Петканова кръсти сина си в смущаващо секси рокля

Алекс и Дани Петканови кръстиха сина си – Габриел. Чаровникът, който вече има хиляди фенове в Инстаграм, се е държал мъжки по време на церемонията.

"Вече официално е християнче, а негова кръстница е Ваня Щерева! Обичаме те, дете! Бъди винаги благословен, обичан и щастлив!“, написа Алекс в профила си в Инстаграм, придружавайки новината с няколко красиви фотоса.

View post on Instagram
 

Някои от феновете веднага забелязаха, че младата майка е избрала доста секси рокля за светото събитие, случило се в храма "Св. Седмочисленици". Други пък коментираха, че баща и син изглеждат супер красиви и щастливи, облечени в един и същи стил.

"Точно на 11 септември, 2017, ми се случи едно от най-яките неща - къщата на Биг Брадър. Първият човек, който ме посрещна и прегърна там, беше Александра. Точно тогава се запознах с нея и с Дани. За два месеца преживяхме полярни емоции, че даже и сватба, истинска, въпреки, че тогава много хора не й повярваха. В къщата сред интериора имаше едни статуетки кучета, които Алекс и Дани връзваха на каишки и "разхождаха" из двора. Мъжко и женско, бяха ги кръстили Габриел и Татяна. Мислех си, тия ако имат деца някой ден, сигурно така ще се казват. Е, Габриел е налице и от първо виждане ми превзе сърцето. Попът каза, че ще съм му духовен учител, след като съм му вече кръстница. Обещавам да не го уча да пуши. Имам по-добри идеи. Благодаря ви за доверието, приятели! ", написа пък кръстницата Ваня Щерева.

View post on Instagram
 

Малкият Габриел Петканов се роди на 30 януари 2019 г.