Алекс Раева работи за второ бебе?

26 ноември 2020 | 10:24
5574
4
снимки: Instagram
4

Алекс Раева е от звездните дами, които посрещнаха първата си рожба на бял свят в по-късен етап от живота си. Тя роди дъщеря си, малко преди да навърши 40 г. и сега споделя, че съжалява зараду това, че е изчакала толкова дълго. 

Певицата и актриса е откровена, че промените в графика ѝ заради пандемията от коронавирус са ѝ дали възможност да прекара повече време с детето си. В момента тя посвещава всяка свободна минута на Лиа и определено е готова да има и второ дете. 

Заради по-строгите мерки за сигурност Алекс може да бъде повече време до дъщеря си и за нея това е положителната страна от цялата ситуация. От друга страна, Раева споделя притесненията си, че първата ѝ рожба ще расте в един доста по-различен свят, в който хората вече не се прегръщат така, както са го правели преди. Самата звездна мама е откровена, че контактите ѝ са нещото, което най-много ѝ липсва сега.

Тя споделя още, че възнамерява да има и второ дете, а в момента Лиа преминава през труден за всяко бебе период, а именно порастването на зъбчетата. Алекс не крие, че поради тази причина почти не спи, но е приела, че това е част от живота на всяка майка.

Четете още: Бориса Тютюнджиева стана майка за първи път (снимка)

Още по темата

Коментари

4 ПРОРОКА
  26 април 2021 | 16:07 отговор
 

КОЙТО Е ИСТИНСКИ ХРИСТИЯНИН ИЛИ ИСТИНСКИ МЮСЮЛМАНИН,ДА ВЗЕМЕ КАКВОТО ОРЪЖИЕ НАМЕРИ И ДА ЗАПОЧНЕ ДА ИЗТРЕБВА КУЧЕТАТА !!! БОЖИЯ ГНЯВ ИДВА НА ЗЕМЯТА И НЯМА ДА ПОЩАДИ НИТО ЕДИН ПРИЯТЕЛ И СЪУЧАСТНИК НА КУЧЕШКИЯ РОД !!! ИМАТЕ ЕДИН МЕСЕЦ !!!

 
3 v
  26 ноември 2020 | 11:12 отговор
 

на 40+ да внимава за Даун, Аутизъм и т.н.

 
2 къде
  26 ноември 2020 | 11:07 отговор
 

къде работи да поработя и аз??

 
1 :
  26 ноември 2020 | 10:58 отговор
 

Сексът не е работа. Набийте си го в бетонните глави и спрете да пишете шокиращи заглавия.

 

Добави Коментар

Най-четени