Алекс Раева е от звездните дами, които посрещнаха първата си рожба на бял свят в по-късен етап от живота си. Тя роди дъщеря си, малко преди да навърши 40 г. и сега споделя, че съжалява зараду това, че е изчакала толкова дълго.

Певицата и актриса е откровена, че промените в графика ѝ заради пандемията от коронавирус са ѝ дали възможност да прекара повече време с детето си. В момента тя посвещава всяка свободна минута на Лиа и определено е готова да има и второ дете.

View post on Instagram
 

Заради по-строгите мерки за сигурност Алекс може да бъде повече време до дъщеря си и за нея това е положителната страна от цялата ситуация. От друга страна, Раева споделя притесненията си, че първата ѝ рожба ще расте в един доста по-различен свят, в който хората вече не се прегръщат така, както са го правели преди. Самата звездна мама е откровена, че контактите ѝ са нещото, което най-много ѝ липсва сега.

Тя споделя още, че възнамерява да има и второ дете, а в момента Лиа преминава през труден за всяко бебе период, а именно порастването на зъбчетата. Алекс не крие, че поради тази причина почти не спи, но е приела, че това е част от живота на всяка майка.

View post on Instagram
 

Четете още: Бориса Тютюнджиева стана майка за първи път (снимка)