Автор
Люблена Папазова

Ан Хатауей роди тайно второто си бебе

Папараци разкриха, че Ан Хатауей е родила второто си дете. Звездата от „Дяволът носи Прада” бе изловена буквално в крачка в Кънектикът заедно със съпруга си Адам Шулман и 3-годишния им син Джонатан. Хатауей носеше светло палто, обемен шал в черно, ботуши и дънки, а Адам държеше в ръцете си бебешко кошче, от което се подаваше бяла пелена. Вероятно новото попълнение в семейството е дошло на бял свят във времето, когато холивудската звезда спря да пуска снимки в профила си в Инстаграм.

View post on Instagram
 

В първите месеци от бременността си актрисата редовно споделяше с феновете си в Инстаграм как се чувства, но после рязко спря. На този етап обаче няма официално изявление от семейството по темата.

Припомняме, че 37-годишната актриса разкри новината, че е бременна за втори път, през юли тази година. Тогава тя призна, че е имала трудности със зачеването. „Шегата настрана, за всички, които преминават през ада на безплодие и зачеване, знайте, че пътят към нито една от бременностите ми не беше лесен. Изпращам ви много любов“, сподели Ан в социалната мрежа.

По-късно Ан публикува и снимка с наедряло коремче, но после продължи със светския живот. През август тя се появи в целия си блясък в шикозна лилава рокля за откриващата вечер на Sea Wall/A Life в Ню Йорк. За радост на феновете тоалетът нежно подчертаваше наедрялото ѝ коремче.

View post on Instagram
 

Освен на щастлив семеен живот, Хатауей се радва и на творчески успехи. През май носителката на „Оскар“ се сдоби със звезда на Алеята на славата в Холивуд.

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.