Анджелина Джоли през сълзи: Децата ви ви обичат и искат да ви помогнат. Трябва да сте от един отбор с тях

Да бъдеш перфектната майка и то по време на пандемия, не е никак лесна задача, дори и да си Анджелина Джоли. Самата звездна красавица сподели искреното си мнение по темата с прости, но много силни думи: "Невъзможно е да си перфектен родител и да отговориш на всички нужди на децата си."

Да не пропускаме и факта, че 44-годишната актриса не е майка на едно или две, а на цели шест деца - Мадокс (18), Пакс (16), Захара (15), Шайло (13) и близнаците Нокс и Виван (11). Да си разведен родител на толкова много деца и всичките в пубертетна възраст, едва ли е лека задача. Джоли сподели пред изданието Time, че в момент на изолация и паника ѝ е още по-трудно да бъде добра майка и че е напълно навъзможно да задоволи всички нужди на всяко дете по всяко време.

"Сега във време на изолация, постоянно мисля за майките и бащите, които са у дома с децата си. Всички те полагат усилия и се надяват, че могат да направят всичко, точно както трябва, да отговорят на необходимостите на децата и в същото време да останат спокойни и позитивни. Единственото нещо, което ми помага в тази тежка ситуация е това, че знам, че е невъзможно да бъдеш перфектен родител. Децата не искат родителите им да бъдат перфектни, те искат майките и бащите им да бъдат искрени и да признават и грешките си. Прекрасно е да видиш, че детето ти не очаква да бъдеш идеален. Просто трябва да бъдеш честен и да даваш най-доброто от себе си. Децата ви ви обичат. Те искат да ви помогнат. Трябва да бъдете в един отбор с тях. Те също ви помагат да израснете. Вие пораствате заедно с тях", споделя актрисата.

В допълнение към това как Анджи се справя с майчинството по време на изолация, тя си спомня и как е взела решението да стане родител и да остави собствените си нужди на втори план:

"Спомням си, когато реших да стана майка. Не ми беше трудно да заобичам тази нова роля. Не ми беше трудно да се посветя на другиго и да се отдам на нещо, което е по-важно и значимо от собствения ми живот. Трудното беше да осъзная, че от този момент нататък всичко е в моите ръце и аз съм човекът, който трябва да се погрижи нещата да са наред. От храната до училището и здравето на децата ми. Всичко зависи от мен и трябва да се справям, пред каквато и трудност да съм изправена и в същото време да остана спокойна. Да се науча да зарязвам всекидневните си лутания и мечти, за да мога да помогна и да бъда насреща за всичко, бе чисто ново умение за мен."

Четете още: Ето как Луиза Григорова съобщи, че е бременна