Анджелина Джоли ще става майка отново, пишат световните медии.

След като големият син на актрисата - Мадокс, замина да учи в Южна Корея, тя е неутешима. "Анджи е съкрушена, чувства се самотна без него", разкри източник, цитиран от американската преса.

Заради празнотата, породена от раздялата с най-голямата си рожба, Джоли е решила да потърси утеха в осиновяването на още едно дете.

"Въпреки че в момента графикът ѝ е много натоварен, тя е на крачка от започване на процедурата", разкри неназован мъж пред "Радар онлайн".

От медията допълват, че благодарение на хуманитарната си дейност Джоли има много контакти, така че осиновяването със сигурност ще се случи бързо и няма да бъде усложнено от бюрократични казуси. От изданието също така изказват предположение, че е доста вероятно новият наследник на актрисата да бъде от Близкия Изток и в частност от Сирия - държава, от чиято съдба Джоли силно се вълнува през последните години.

View post on Instagram
 

Интересно е и как шестте деца на Анджелина Джоли ще възприемат новото попълнение в семейството. След като три от тях са осиновени, е вероятно да са по-добронамерени към нови попълнения във фамилията, но пък и периодът през последните години е тежък за тях и навярно ги е накарал да бъдат по-затворени и подозрителни към непознатите.

View post on Instagram
 

Четете още: Анджелина Джоли се разплака на раздялата със сина си в Южна Корея