След като преди броени дни Емилия сложи край на спекулациите и официално обяви, че не е бременна, днес се съсредоточаваме върху друга известна дама, за която съществуват съмнения, че очаква бебе.

Този път под прицел е гласовитата Анелия, която преди няколко дни се появи на поредното си клубно участие. Феновете ѝ веднага забелязаха, че певицата има малко коремче, което по принцип е необичайно за нея. В последно време тя отслабна драстично и доскоро не можеше да се похвали с нито грам излишно тегло. Затова и леко издутото коремче веднага събуди съмнения, че Анелия крие блага вест.

Част от феновете ѝ предполагат, че тя все още е в началото на бременността си и поради тази причина запазва мълчание по въпроса. Други пък са на мнение, че певицата просто е хапнала повече преди участието и тук става дума за обикновено подуване на стомаха.

От много време насам тя не издава кой е мъжът до нея, който я кара да се усмихва, но може би най-накрая е открила подходящият човек, от когото да роди второто си дете.

Четете още: Мегз и Рончев се разделиха

* През февруари раздаваме подаръци. Искаш ли да спечелиш два парфюма? Xаресай нашата Инстаграм страница от тук!