Антония Петрова-Батинкова иска синът ѝ Благовест да стане президент на България. Носителката на титлата „Мис България“ 2009 реши да спази традицията и да хвърли пъпа на наследника си на място, което ще предопредели бъдещето му.

Петрова избра сградата на президентството. Според суеверието, там, където се хвърли пъпът, в тази посока ще се развие и животът на детето.
„Вярваме в това поверие и затова хвърлихме пъпчето на Благовест в президентството. Отидохме един ден с мъжа ми, специално бяхме решили какво точно да наричаме, докато изпълняваме ритуала. Нарекохме го за президент, защото, кой знае, може един ден да стане и протестиращ. Специално казахме какво точно искаме, за да не се объркат нещата“, призна пред ПИК TV миската.


Антония и съпругът ѝ Ивайло Батинков мечтаят за голямо семейство. Двамата искат да се сдобият с най-малко пет наследника. Припомняме ви, че красавицата мина под венчило два пъти.

Първата сватба беше в Гърция. После блондинката забременя и си обеща, че след като роди, ще направи още едно сватбено тържество, но този път в България.