Автор
Мария Николова

Ашли Греъм по-истинска от всякога: Чисто гола, бременна и със стрии

Вълна от сърца и положителни реакции предизвика Ашли Греъм с нова снимка, на която се виждат стриите по бременното й коремче. През септември най-известният плюс сайз модел съобщи, че отново очаква дете, а по-късно стана ясно, че ще става майка на близнаци.

View post on Instagram
 

Греъм изглежда по-щастлива от всякога, а феновете й са във възторг от неподправени й кадри в социалните мрежи. Тя отново се появява без грим, с косми под мишницата, а за не малкото си стрии пише:„Джъстин казва, че изглеждат като Дървото на живота.“ Пухкавият модел говореше свободно за нацепения си корем, още когато забременя за първи път.

Сега тя отново демонстрира с чисто гола снимка, че не само няма проблем, а даже се гордее със стриите си. Стриите са много често срещани при бременните жени, но това не е единствената причина за появата им. Генът е основен фактор за това как всяко тяло реагира при появата им. Освен това те могат да се получат вследствие на загуба на тегло, както и през пубертета.

View post on Instagram
 

34-годишната Греъм, която вече е в трети триместър сподели още, че всяко от бебетата й тежи по 2 кг и 700 гр.

Огромният й корем обаче не й пречи да спортува, за да поддържа форма. Тя редовно прави йога, което й помага да се подготви за самото раждане.

View post on Instagram
 

Пухкавата кралица на модния подиум ще бъде горда майка на три момчета. Тя и мъжът й Джъстин вече имат малчуган на една година – Исаак.