Ашли Греъм показа какво е да кърмиш близнаци!

10 май 2022 | 12:20
1826
1
Getty Images/ Instagram
1

Ашли Греъм, която е известна със своята откровеност, сподели че в момента се учи как да кърми заедно своите близнаци, а това ѝ коствало доста сълзи.

34-годишната моделка дори качи фотос, на който се вижда как всъщност изглежда кърменето на две бебета едновременно. Греъм роди Малачи и Роман на 7 януари, а тя и съпругът ѝ Джъстин Ервин имат и 2-годишен син на име Исак.

“Отне ми няколко седмици, за да се науча да храня тандемно момчетата. Моята дула, която е и консултант по кърмене, беше изключително мила и нежна, помагайки на трима ни да разберем как се случват нещата заедно” - написа тя в своя профил.

Кърменето на близнаци всъщност е двойна работа, споделят доста от специалистите, които разкриват, че майките на две бебета имат нужда от изключително много помощ, за да се справят с грижите за тях.


За щастие Ашли има изключително голяма подкрепа и близки хора, на които да разчита. “Чувствам се като всяка друга майка, която трябва да ходи на работа и да върши нещата си. Разчитам на общността. Изключителна късметлийка съм да имам до себе си моята майка и свекърите ми, както и Джъстин, който също помага.” - каза преди време тя.

Още по темата

Коментари

1
  10 май 2022 | 17:27 отговор
 

iskam i az

 

Добави Коментар