Автор
Ива Петрова

Ашли Греъм сподели уникални снимки как кърми близнаците си (+видео)

Вече втора година Ашли Греъм е любяща майка, отдавайки се на рожбите си всеотдайно и с цялата обича, на която е способна една майка.

Супермоделът стана майка за първи път през януари 2020 г. Тогава тя и таткото Джъстин Ървин посрещнаха своя първороден син. А през януари тази година семейството се увеличи с още две момчета - близнаците Малахи и Роман.

View post on Instagram
 


Още с появата им макси красавицата обеща на последователите си, че ще открехва често завесата към най-съкровените си моменти, които споделя с бебетата си, и явно спазва обещанието си.

Малко след като призна, че не излиза никъде, без резервна бутилка кърма в дамската си чанта, щастливата мама показа и снимки как кърми близнаците си. Тя дори сподедели и кадър, на който фанелката ѝ в областта на гърдите е намокрена с кърма. Известно е, че по време на хранене кърмата често сама потича и трябва да се реагира бързо.

Сред фотосите присъства и таткото - Джъстин Ървин, който е прегърнал един от близнаците по време на сладка съвместна дрямка.

"Моите момчета са най-големите ми учители и най-голямото напомняне, че мога да се справя трудни неща!", гласи постът на плюс сайз моделът в Инстаграм профила ѝ.

Четете още: Половинката на рапъра Тото показа как кърми второто им дете