Автор
Весела Георгиева

Ася Капчикова е родила тайно третото си дете

Ася Капчикова изненада почитателите с новината, че точно година и половина след като даде живот на близнаците Ивиан и Ианик очаква трето дете от своя партньор, чиято самоличност и до днес отказва да издаде, държейки го далеч от медийното пространство.

Тогава привлекателната брюнетка сподели радостната вест в социалните мрежи, където публикува своя снимка в напреднала бременност, която е част от специалната ѝ фотосесия, поместена на страниците в последния брой на сп. "Кенгуру". Оказва се обаче, че бившата участничка в предаването "Фермата" съвсем не е приключила с изненадите, тъй като дори и пред изданието е разкрила само една част от истината... спестявайки му най-съществената подробност, а именно, че вече е родила, пише Дир.бг.



Преди броени часове стана ясно, че еротичният модел е посрещнал своята трета рожба на бял свят още през миналия месец, и по-точно на 19 ноември. Това показва последната снимка, която Ася сподели като 24-часова история в личния си Инстаграм профил. На кадъра се вижда как бебчето се е сгушило в гърдите ѝ, като лицето му остава скрито от обектива, тъй като е частично покрито с плътната дреха на майка му.

View post on Instagram
 

Единственият надпис към поста е датата 19.11.21, бележеща деня, в който бебето е проплакало за първи път в Първа АГ Болница "Света София", както предават медиите у нас, уточнявайки, че се е родило в идеално здраве - с тегло от 3,5 кг и дължина от 50 см. Малко по-късно Ася зарадва своите последователи във виртуалното пространство с още една трогателна снимка, на която показва как държи малкото краче на новороденото в ръката си.

Ася отговори на въпроси на свои фенове в Инстаграм и сподели, че третото раждане също е било със секцио. Капчикова призна още, че ако се създаде режим на децата, какъвто имат вече близнаците, не е толкова трудно, но тя има и бавачка.

На въпрос как се казва бебчето, Капчикова написа: "Скоро ще разберете". Щастливата мама призна още, че близнаците са се зарадвали много на бебето.