През изминалия неделен следобед 31-годишната поп дива Бионсе и 14-месечната й дъщеричка Блу Айви се отдадоха на обяд по женски – миловидна картинка, която сгря сърцата на хилядите фенове на певицата.

Именно почитателите на звездата бяха тези, които увековечиха момента със снимки, качени малко по-късно и в социалните мрежи.

Звездното дуо се отдаде на дълъг обяд в бистроро Buttermilk Channel, намиращо се в Бруклин, Ню Йорк.

В дъното на снимката се виждат Бионсе и малката Блу Айви

На един от фотосите, илюстриращи майка и дъщеря прекарващи времето си заедно, виждаме Бионсе с прибрана в небрежен кок коса, слънчеви очила и дебело палто с качулка. Малката Блу пък, полегнала на гърдите на мама, бе облечена в зелено яке с качулка и тъмни дънки, а малките й крачета бяха обути в класически ботуши от Timberland.

Несъмнено възможността да видят Блу дори за минута е предизвикала голяма еуфория у "простосмъртните" гости на бруклинския ресторант, тъй като Бионсе винаги се е опитвала да държи детето си по-далече от хорските очи и апаратите на фотографите.

"Тя ме запозна с мен", сподели наскоро Бионсе пред Опра, " Тя е още бебе, но връзката, която изпитах с нея, когато й дадох живот, беше нещо, което не съм изпитвала преди...".

"По време на раждането усетих адски силна връзка между мен и бебето. Представях си, че при всяка контракция то се опитва да избута една много тежка врата”, споделя майката на Блу и продължава, "представях си как малките ѝ ръчички правят това и затова не можех да мисля за собствената си болка. В умът ми беше само тя - моята дъщеря”, разкрива певицата пред Vogue.