Автор
Веселина Петрова

Бременна до ген. Мутафчийски: Позволете бебето да излезе

Бременната Ребека Рашева, която живее във Великобритания, е писала на генерал-майор Венцислав Мутафчийски. Новината бе споделена от майката на Ребека във фейсбук.

Жената изпратила имейл със закачлив текст, че бебето ѝ не иска да излезе, защото слуша генерала. А той постоянно ни призовава да не излизаме…
"Казвам се Ребека. Живея в Англия. Бременна съм в 39-ата седмица, обаче дъщеря ми продължава да Ви слуша и да НЕ излиза. Моля за разрешение да излезне. Поздрави!", пише жената до ген.-майор Мутафчийски. Но уточнява, че имейлът ѝ е шеговит.



Явно шефът на Националния оперативен кризисен щаб има чувство за хумор, защото отговорът му не закъснял. Тридесет минути след като изпратила писмото, Ребека получила отговор: "Да излезе! Успех!".

Този забавен онлайн разговор стана хитов в социалните мрежи след като ген. Мутафчийски потвърди, че наистина се е състоял.
Генералът вече има милиони фенове, а интернет пространството е пълно със забавни снимки, доближаващи се до комикс, в които той е главен герой. Вече дори има фолк песен, посветена на него.