Бритни ще става майка отново?

17 ноември 2021 | 14:06
1150
1
снимки: Instagram, Getty Images
1

След като се освободи от безмилостния контрол на баща си, Бритни Спиърс вече е готова да създаде семейство с приятеля си Сам Асгари. Това заяви самата попзвезда с пост в социалните мрежи. 

Певицата е публикувала черно-бял кадър, на който се виждат детски крачета до тези на родител, а към него тя пише: "Много си мисля да имам бебе! Чудя се дали на снимката е момиченце...тя е застанала на пръсти и търси нещо...това е сигурно!"

Бритни и преди е споделяла публично, че много иска да има още едно дете, въпреки че е майка на две момчета. Вероятно мечтата ѝ е свързана с това да си има и момиче. Но баща ѝ, който упражняваше контрол не само върху финансите ѝ, но и върху всичките ѝ житейски решения, бе забранил на певицата дори да си помисли за бременност. Нещо повече - заради него певицата се подлага на манипулация, поставяне на вътрематочна спирала, за да не може да зачене. 

Но сега, след като официално вече не е под контрола на родителя си, Бритни е свободна да взима сама решения за живота си. Ето защо тя възнамерява съвсем скоро да се омъжи за Сам, който ѝ предложи брак през септември и да му роди дете.

Кой знае - може би Бритни вече работи по въпроса за бебе номер 3?

Четете още: Радина Кърджилова на 5 и детето ѝ на 5 - като две капки вода са (Снимки)

Още по темата

Коментари

1
  18 ноември 2021 | 12:48 отговор
 

Американски ценности. Пълнолетен да е под попечителство. Да не е невменяема?!?

 

Добави Коментар

Най-четени