Бритни Спиърс показа синовете си, няма да повярвате колко са пораснали

Не е за вярване колко безмилостно бързо лети времето! Сякаш довчера Бритни Спиърс бе онова сладко момиче на две опашки, което пееше за любовта в тийнейджърските години, а днес виждаме, че синовете ѝ вече не са малки деца, а големи пораснали момчета! Самата попдива сподели две снимки с тях в Инстаграм, които предизвикаха истински фурор, тъй като не показва децата си често. Донякъде и защото родителските права ѝ бяха отнети преди години. Тя обаче ги обича и се гордее с тях!

Бритни публикува два кадъра, на които е застанала между Шон и Джейдън Федерлайн. Двете момчета вече са задминали звездната си майка на ръст и определено може да се каже, че са наследили чара ѝ.

А ето какво бе и посланието на Спиърс:

View post on Instagram
 

"Времето лети и това е пълна лудост! Момчетата ми са толкова пораснали! Знам, че за всяка майка е трудно да види колко бързо растат децата ѝ, особено за майките на момчета. Безкрайно щастлива съм, защото двете ми бебета се превърнаха в страхотни джентълмени и добри хора."

Звездната дама добави още, че една от причините да не публикува снимки със синовете си е, че те са достатъчно големи, за да изразяват сами себе си. Тя дори трябвало да получи разрешение от тях, за да публикува двете снимки, които видяхме в профила ѝ в Инстаграм. По всичко личи, че Бритни е една щастлива и горда майка!

View post on Instagram
 

Четете още: Дъщерята на Глория роди, ето я щастливата Симона с бебчето (снимки)