Жена от американския град Стърджис, щата Южна Калифорния, разбра, че е бременна по време на раждането, информира KOTA-TV. Историята на Данет и Остин Гълц наистина ще ви остави без думи. Двойката е заедно от цели 12 години. Семейството има две деца: момче и момиче. И едва ли са предполагали, че ще се сдобият по естествен път с тризнаци. На 10 август животът им се преобръща на 360 градуса. Данет постъпва в болница със съмнение за бъбречна криза.

„Мислех си, че имам камъни в бъбреците. И друг път съм получавала кризи. В рамките на 4 минути целият ми свят се обърна с главата надолу. Бях шокирана, че съм бременна и почвам да раждам,“ не крие вълнението си многодетната майка.


Според лекарите Данет била бременна с близнаци. Щъркелът обаче бил решил друго и донесъл още едно бебе. „Веднъж видях падаща звезда и си пожелах да имам малко братче. За сестра ми също си пожелах да се сдобие с две сестрички. Знаех, че един ден желанието ми ще се сбъдне,“ разказа синът на Данет и Остин – Рони.

Докато чакал в болничния коридор и мислел за имена на близнаците, докторите шокирали таткото с новината, че бебоците са три.

„Първоначално помислих, че е станала някаква грешка. Та как е възможно да съм направил тризнаци.

Изпаднах в безтегловност. Новината, че имам момче и момичета, направо ме разби,“ връща лентата назад Остин.


Всяко от бебетата е родено с тегло 1,8 кг.

Лекарите също останали шокирани от изненадващото раждане: “Никой от нас не е виждал тризнаци, заченати по естествен път, да не говорим, че майката не е подозирала за бременността си до 34-та гестационна седмица. Затова всички бяхме в шок”, споделиха от персонала на болницата.