Автор
Woman.bg

Бъдещето на „златните деца“ - близнаците на Марая Кери

Вчера ви представихме първата част от поредицата "Бъдещето на златните деца", в която главен герой бе малката дъщеричка на Дейвид и Виктория Бекъм.

Марокан и Монро

Близначетата на Марая Кери и Ник Кенън

Наследство:

Недвижими имоти:

Родителите на близнаците влагат милиони в недвижими имоти. Марокан и Монро вече имат готови апартаменти в Ню Йорк, както и разкошна къща в Лос Анджелис (с 12 спални, 2 просторни кухни, домашен киносалон за 50 души, огромен открит басейн, SPA-център и тенис-корт). Последната покупка на недвижим имот струва на двойката „само“ 125 млн. долара и оглави рейтинга на Forbes за „най-скъпи жилища в света“.

Пари:

Марая Кери, която неведнъж е влизала в челната десетка на най-скъпо платените певици в света, се е погрижила децата й да имат всичко. Миналата година банковата сметка на поп-дивата съдържаше 250 млн. долара.

Внушителен гардероб:

В това отношение малката Монро е извадила по-голям късмет от брат си. Прочутата й майка ползва за свой гардероб... цял един отделен апартамент в Манхатън. Само колекцията от обувки на Марая наброява около 1000 чифта! Какво да говорим пък за внушителната бижутерийна колекция, включваща диамантените пръстени (на цена 3 млн. долара всеки), които Ник Кенън подарява на любимата си съпруга за всяка годишнина!

Приятни допълнения:

Снимките на бременната мама на кориците на списанията Life&Style и OK!, коледните песни на Марая Кери и пет награди Grammy.

Непоносим характер:

Марая Кери е една от най-капризните звезди на света. Изискванията й за настаняване могат да включват не само бутилки шампанско на стойност 1.5 хил. долара, но и монтиране на нова тоалетна чиния със златни копчета в хотелската стая или гримьорната, стотици плюшени играчки, 200 вази със свежи цветя, вана с минерална вода, отделна стая за любимото кученце, 20 бели котенца (певицата обича да е заобиколена от животни), 100 бели гълъба (които да бъдат пуснати красиво в небето при пристигането на звездата) и 80 бодигарда (Марая е изключително загрижена за сигурността си).