Автор
Весела Георгиева

Честито! Джулиана Гани стана мама за втори път

Честитооо! Джулиана Гани стана мама. Тя даде живот на втори син.

За бебе номер две в живота на плеймейтката стана ясно в средата на септември миналата година. Новината съобщи самата Джулиана в Инстаграм профила си, където показа и колко голямо е вече коремчето ѝ.

View post on Instagram
 

"Виждате двама, но скоро ще бъдем четирима! На Кръстовден небето се отваря и искрени желания се сбъдват. Миналата година дните около Кръстовден не бяха леки за мен, а промените в живота ми тепърва предстояха. Въпреки това не губех надежда и си пожелах голямо и щастливо семейство!", сподели тогава Гани.

Тя призна, че кара лека бременност. И опроверга слуховете, че с Теодор са се оженили.

В началото на декември 2022 г. Джулиана и Теодор Гецов отбелязаха своята първа годишнина като двойка. Бъдещите родители се усамотиха във вила край София, за да вдигнат наздравици за любовта си.

„Всичко, което исках, го виждам в очите ти. А всичко, което ти дадох е на път да ни направи най-щастливите мама и тате“, написа бременната Гани.

View post on Instagram
 

И зарадва половинката си с торта, на която пишеше: „Обичам те до Луната и обратно“.

Двойката разказа историята на любовта си и разкри пола на бебето по много нестандартен начин - в "Шоуто на Николаос Цитиридис".

„Беше любов от пръв поглед. Визията й бе като на богиня, забелязах, че и тя ме гледаше. Отидох при нея, целунах й ръката и казах „Ти си уникална жена“", разказа Теодор. След известно време той решава да прекрати дългата си връзка и да продължи живота си с Джулиана.

Тя пък била привлечена от готварските му умения - правел страхотни погачи.

Гани сподели и нещо много ценно за бъдещите мами - режима, с който поддържа форма по време на бременността. Тя разкри, че спазва нисковъглехидратен режим, с който дава всичко необходимо на бебето, но държи кръвната си захар ниска, а по този начин и килограмите.

Добрата форма се дължи на правилно хранене, кардио упражнения и много секс.

View post on Instagram
 

Първият син на Джулката - Давид, много искал да има братче... Е, сега сигурно е най-щастливият батко на света!