Да си дъщеря на Ни Ло: Никол с телефон за 2 бона и обувки за 500 лв (снимка)

Освен гореща изкусителка, Николета Лозанова винаги е била известна и с качествата си на добра майка. Плеймейтката, която никога не излиза от форма и не избира комфорта пред стилната визия, показва как расте дъщеря ѝ Никол. И по всичко личи, че малката г-ца Божинова ще се превърне в същия моден гуру като звездната си майка.

През последните дни Ни Ло сподели снимка, на която Никол е издокарана по последен писък на модата. Кадърът е направен в Париж, където двете прекараха няколко дни преди началото на новата учебна година. Виждаме, че дъщерята на Валери Божинов вече е усвоила умението да си прави селфита, които след това да качва в собствения си Инстаграм профил. А също така забелязваме, че наследницата на Ни Ло определено е облечена с вкус, като е издокарана в дрехи дело на дизайнерката Стела Маккартни.

View post on Instagram
 

Впечатляващата детска чанта е на още по-впечатляващата цена от 200 лв, а полата ѝ е на същата стойност. Ботушите на г-жа Божинова струват над 500 лв, а телефонът, с който си щрака селфита, надхвърля 2 бона. С две думи - цялата визия на Никол надхвърля стойността на една средна заплата у нас.

Дали да обличаш детето си в най-скъпите дрехи е най-правилният подход, не знаем, но едно е сигурно - дъщерята на Ни Ло и Валери Божинов определено ще развие отличен вкус към модата.

View post on Instagram
 

Четете още: Луиза Григорова направи нещо с малкия Бран, за което си е мечтала още, докато била бременна