Дарина от "Съни бийч" гушна първи син

03 март 2020 | 14:50
5399
0
bTV
0

Актрисата Лидия Инджова, която играе смотаната сестра Дарина в сериала на bTV „Съни бийч“, стана майка за първи път. На 29 февруари на бял свят се появи синът й Мартин. Лидия роди в Брюксел, където живее от няколко години заедно с таткото Филип. Преди месец в интервю за Woman.bg Инджова обеща да научи първото си дете на български, въпреки че ще го гледа в Брюксел. „Смятам от първия му ден да говоря с него на български и държа да запазя връзката му с България и българската култура. С баща му искаме синът ни по-късно да има по-голям избор къде да изгради живота си и може това да е в България”.

Тя бе откровена, че рано разбрала за бременността си и двамата с мъжа й били страшно щастливи, когато подозренията й се потвърдили. „С приятеля ми винаги сме се подкрепяли много и мисля, че ще успеем да се организираме добре и в отглеждането на сина ни. Освен това, яслите в Белгия са много добре развити, а ние имахме големия късмет да намерим място в една много хубава такава в нашия квартал”, каза още Инджова.

Тя стана популярна в България с ролята на полицайката Донка от Смолян в сериала „Дяволското гърло”, но общо четири пъти е играла бременна. 33-годишната актриса среща Филип, който по онова време работи в Люксембург случайно в заведение в София. Двамата поддържат известно време връзка от разстояние, но в крайна сметка избират да живеят в белгийската столица.

„В първите две години от връзката ни пътувахме много – той идваше в София, аз ходех при него в Люксембург. И в един момент решихме, че е време да се установим някъде заедно, връзката ни от разстояние не можеше да продължи безкрайно. За мен беше без значение къде ще живеем. По това време обаче, Филип искаше да запише една определена магистратура и избра да я изкара в Брюксел. Постепенно се влюбихме в града и в хората”, разказа Инджова.

Четете още: Надя от "Елит": Не се страхувах да замразя яйцеклетки

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени