Деси Бакърджиева показа малката Вивиан, която се роди през пролетта. Бебето е най-голямата радост в живота на актрисата и въпреки че последната година за нея бе повече от трудна, тя признава, че новородената ѝ дъщеря е най-големият ѝ стимул да се усмихва и да продължава напред.

Деси и Вивиан са абсолютно неразделни, а щастливата майка признава, че обожава бебеносенето, а когато са на разходка, използва слинг. Припомняме ви, че Бакърджиева трябваше да превъзмогне най-големия удар от живота си до момента. Малко преди да роди втората си дъщеря, бащата на бебето, Филип, умира. Причина за внезапната смърт е коварният коронавирус.

View post on Instagram
 

Строителният инженер е ученическата любов на Деси, но двамата се преоктриват едва преди малко повече от година. Уви, съдбата реши отново да ги раздели и днес актрисата трябва сама да се справя с отглеждането на Вивиан. Единственият ѝ помощник е по-голямата ѝ дъщеря, Ана-Мария, която вече е на 18-годишна. Тя е била и човекът, който ѝ е помогнал да преодолее огромната загуба на любимия ѝ.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето го бебето на Росен Петров (Снимка)