Децата на Кейт Мидълтън: Мамо, ти си най-кошмарният фризьор

Освен херцогиня на Кеймбридж, съпруга на принц Хари и модна икона, Кейт Мидълтън преди всичко е майка. Тя е напълно отдадена на трите си деца и винаги сме се възхищавали на това ѝ качество. И макар да е част от най-влиятелната кралска фамилия, животът ѝ съвсем не е толкова лесен. Самата тя споделя, че месеците, в които Джордж и Шарлот учат дистанционно са я изтощили.

По време на поредния си официален ангажимент, Кейт признава, че локдаунът е истинско предизвикателство за семейството ѝ,а Уилям е най-голямата ѝ опора в тези трудни времена. Херцогинята отправи призив към всички да доказват обичта си към близките и да не спират да бъдат единни. Тя не крие, че дистанционното обучение на Джордж и Шарлот е истинско изпитание за нея, че се чувства изтощена, но въпреки това не спира да им помага. А на въпроса как би оценила уменията си по математика, шеговито отговаря "оценявам ги на -5). Кейт също така издаде, че се опитва да се грижи за прическите на децата си, но те я определят като "кошмарен фризьор".

View post on Instagram
 

"Всички родители се превърнахме и в учители по време на пандемията. Лично аз давам всичко от себе си, за да бъда възможно най-полезна, да мога да се справям с всичко, но в края на деня се чувствам изтощена", споделя най-сикрено херцогинята.

И въпреки признанието, че се чувства изморена от всичко, с което се налага да се справя в момента, трябва да подчертаем, че Кейт не спира да изглежда все така зашеметяващо и не е позволила на умората да окаже влияние върху красивата ѝ усмивка.

View post on Instagram
 

Четете още: Парис Хилтън иска бебе веднага. Ето как ще го постигне!